بلیط هواپیما جاهای دیدنی اصفهان در بهار

نان خمير تره قشم

تاریخ انتشار : ۱۸ آبان, ۱۳۹۶ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۱۷ آبان ۱۳۹۶
نان خمير تره قشم هرمزگان قشم

مواد لازم: آب ـ آرد ـ روغن ـ تخم‌مرغ ـ مايه خمير و کمى نمک

روش تهيه: با مخلوط نمودن مايه خيمر، آب، آرد و نمک خيمر نان تهيه مى‌شود. اين خمير چند ساعت بايد بماند تا آماده پخت شود. معمولاً شب خمير را تهيه و صبح زود از خيمر آماده شده چانه درست مى‌ نمايند. چانه‌ ها را با دست پهن مى‌ کنند تا به صورت گرد به قطر حدود ۱۰ سانتى‌ متر شود سپس آنها را يکى يکى داخل روغن داغ درون تابه مى‌ اندازند و پشت و رو مى‌ کنند تا خوب پخته شود (در قديم براى پشت و رو کردن نان در تابه از شيئى آهنى و قاشق مانند که انتهاى آن به شکل دنباله قاشق و ابتداى آن گرد بود استفاده مى‌ کردند و به آن محماس مى‌ گفتند) چون داراى تخم‌مرغ و مايه خمير است کمى پف مى‌ کند و معمولاً تو خالى و سرخ و خوشمزه است. اين نوع نان را صبح‌ ها با دوشاب يا عسل يا شيره کره ميل مى‌ کنند. بعضى‌ ها نوع شيرين آن را دوست دارند که به جاى نمک، شکر در خمير آن به کار مى‌ برند.اين نوع نان که مورد علاقه غير بوميان هم مى‌باشد در منازل پخت و در بازار عرضه مى‌ شود. پخت این نان مختص زنان نيست و مردان خبره در اين کار در قشم وجود دارند مخصوصاً آشپز هاى لنج‌ها. در ماه با برکت رمضان از اين نان براى سحرى استفاده مى‌ شود در بازار قديم قشم اطراف بازار ماهى فروشان عصر روز هاى ماه رمضان به فروش مى‌ رسد.

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

این نان یکی از نان های محل یو بسیار خوش طعم قشم است.

نان خمير تره قشم

PDFPrint

سوئیت تبریز جاهای دیدنی تبریز در بهار
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    خیلی خوشمزه هست ما اینو در جزیره هرمز در جشنواره قالی طبیعی که با ماسه های ساحل جزیره هرمز درست کرده بودن خوردیم و خیلی خوشمون اومد،حیف که کم بود

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *