بلیط هواپیما سوئیت تبریز

طرز پخت باسترمه

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۴

باسترمه یکی از انواع غذاهای بومی و محلی استان گلستان ،‌ بندر ترکمن است.
مواد لازم برای ۴ نفر :
برنج ۴ فنجان
ماهی ازون برون ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
انار دانه ۱ فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج را خیس کرده مطابق معمول آبکش می کنیم .داخل قابلمه را چرب کرده سیب زمینی ها را پوست گرفته حلقه می کنیم و کف ظرف را با آن می پوشانیم . بعد پیاز حلقه شده و بعد ماهی را روی پیاز چیده نمک و فلفل کافی به آن اضافه می کنیم . بعد دانه انار و کمی برنج و چند قاشق آب روی غذا می ریزیم و یک درپوش روی آن می گذاریم و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم سپس روغن ریخته در ظرف را می گذاریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا مدت یک ساعت پخته شود.
11111111111111111 طرز پخت باسترمه

a02538531684102a طرز پخت باسترمه

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر سایز عکس : 2 مگابایت.