بلیط هواپیما تور خارجی

طرز تهیه غذای محلی خورش ناردون

تاریخ انتشار : ۲۵ تیر, ۱۳۹۴

خورش ناردون با مرغ یا گوشت مازندرانی

مواد لازم:

۱ عدد مرغ، ۲ عدد پیاز درشت، ۵ عدد انار متوسط، ۱ قاشق رب گوجه فرنگی (اگر انار قرمز نباشد)، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پربازدیدترین ها:

پیازها را خرد و در روغن طلایی می کنیم، دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم و در کنار مرغ یا گوشت که از قبل سرخ و با مقدار کمی آب پخته شده و تنها یک پیمانه آب داخل آن باقیست قرار می دهیم، و بدون آنکه درپوش قابلمه را بزنیم (زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت با حرارت ملایم روی حرارت قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد. این خورش باید به غلظت فسنجان باشد و به روغن بیفتد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

منبع : iranian.com.ua

طرز تهیه غذای محلی خورش ناردون

PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    دانه های انار در این خورشت نرم می شود و زیر دندان آزار دهنده نیست. در بعضی نقاط رب انار ترش یا رب آلوچه هم به آن اضافه می کنند

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۴:۳۹:۰۳ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    یک خورشت اصیل و خوشمزه شمالی است که در هر سه استان گلستان،مازندران و گیلان طبخ میشه و اکثر مواقع با مرغ سرخ شده آماده میشه .

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۶:۳۹:۲۰ پاسخ دادن
  • رها مسعودی

    ممنون از دستورپخت . فقط دونه های انار موقع خوردن غذا بد نمیشه؟ مث سنگ میمونه .نمیخواد جداش کنیم؟

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۰:۲۶:۵۲ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *