طرز تهیه غذای محلی خورش ناردون | جاهای دیدنی ایران
بلیط هواپیما تور خارجی

طرز تهیه غذای محلی خورش ناردون

2015-07-16

خورش ناردون با مرغ یا گوشت مازندرانی

مواد لازم:

1 عدد مرغ، 2 عدد پیاز درشت، 5 عدد انار متوسط، 1 قاشق رب گوجه فرنگی (اگر انار قرمز نباشد)، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پیازها را خرد و در روغن طلایی می کنیم، دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم و در کنار مرغ یا گوشت که از قبل سرخ و با مقدار کمی آب پخته شده و تنها یک پیمانه آب داخل آن باقیست قرار می دهیم، و بدون آنکه درپوش قابلمه را بزنیم (زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت با حرارت ملایم روی حرارت قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد. این خورش باید به غلظت فسنجان باشد و به روغن بیفتد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

منبع : iranian.com.ua

طرز تهیه غذای محلی خورش ناردون

PDFPrint
دسته بندی :
برچسب ها :
جاجیگا تور

مطالب مرتبط :

در حال بارگزاری...

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.