بلیط هواپیما

طرز آماده کردن هلو کباب

تاریخ انتشار : ۲۵ تیر, ۱۳۹۴

این غذا ازقدیم الایام از غذاهای معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است.

مواد لازم :
ـ گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم
ـ لپه ۱ پیمانه
ـ سیب زمینی نیم پز ۲ عدد
ـ تخم مرغ ۲ عدد
ـ نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
ـ روغن برای سرخ
ـ گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم
ـ آبلیمو ۱ لیوان
ـ شکر ۵ /۰ لیوان
ـ آب ۱ لیوان

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

طرز تهیه :

گوشت را خورد کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنیدو به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .

طرز آماده کردن هلو کباب

طرز آماده کردن هلو کباب

PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاهای کرمانشاه خورشت خلال است
    البته دنده کباب کرمانشاه هم خیلی خوشمزه است

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۴:۵۰:۴۸ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *