بلیط هواپیما

شیر پلو تبریز

تاریخ انتشار : ۱ دی, ۱۳۹۲ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲ مرداد ۱۳۹۳

شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است.

 

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

شیر پلو تبریز

مواد لازم:

برنج: سه و نیم پیمانه

کره: ۲۰۰ گرم

شیر: چهار پیمانه

زعفران: یک قاشق چای‌خوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

کشمش پلویی: یک پیمانه

دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

فیله مرغ: ۵۰۰ گرم

پیاز داغ: یک پیمانه

خلال پسته: یک پیمانه

آب: دو پیمانه

آب پیاز: به میزان لازم

گلاب: یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

* فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

* برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

* نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

* آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

* نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

* کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

* فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

* برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.

شیر پلو تبریز

PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    غذای خوبی به نظر میاد ولی من فیله مرغ دوست ندارم

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۳:۰۰:۳۳ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    به نظر میاد غذای خیلی مفید و مقوی باشه باید حتما امتحانش کنم ممنون از طرز تهیه که گذاشتین فقط لطف کنید بگید میشه دارچین داخلش نریزیم آخه من به دارچین حساسیت دارم

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۳:۳۸:۲۴ پاسخ دادن
  • حسن حسن زاده

    غذای بسیار مقوی و خوشمزه و لذیذ است

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۱:۳۴:۴۲ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *