شیرینی کنجدی گزانگبین سنندج از محبوب ترین شیرینی های کردستان می باشد .چون انگبین، شهد حاصل از حشره ایست که در کوهستانها و دشتهای کردستان و سنندج میتوان از روی درختی به نام انگبین بدست آورد.
طرز تهیه
برای تهیه شیرینی کنجدی گز انگبین یا کنجدی گزو (در زبان محلی مردم سنندج)، کنجد را بو میدهند و در ادامهٔ کار شهد انگبین را اضافه کرده و پس از آن بر روی سطحی پهن میکنند و برش میدهند. شکل ظاهریش قطعات منظمی از کنجد فشرده شده میباشد و بسیار مقوی و خوشمزه است.
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.