بلیط هواپیما سوئیت تبریز

شیرینی شکری

۲۷ شهریور ۱۳۹۸

شیرینی شکری از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی کرمانشاه است که طرفداران بسیاری دارد. در خود استان کرمانشاه نیز این نان خوش طعم به صورت میان وعده عصر تهیه و پخته می شود.در ابتدای شروع پخت هر نوع شیرینی خانگی لازم است که تمامی مواد اولیه مورد نیاز آن را تهیه و آماده کنیم. ما در این جا همه مواد لازم پخت شیرینی شکری را برای شما لیست کرده ایم.
مواد لازم برای پخت شیرینی شکری
کره: دو سوم پیمانه
شکر: یک ونیم پیمانه و مقداری برای تزئین
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: ۲ قاشق چای خوری
آرد: سه و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری

شیرینی شکری

روش پخت شیرینی شکری یکی از خوشمزه ترین شیرینی های خانگی
ما در این جا طرز تهیه این شیرینی خانگی را به طور کامل و به صورت مرحله به مرحله برای شما بیان کرده ایم.
مرحله اول
در ابتدای کار برای پخت شیرینی شکری لازم است فر را روشن و آن را بر روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا گرم شود.
مرحله دوم
روغن، شکر و کره را با یکدیگر به طور کامل مخلوط کنید و تا زمانی که یکدست و صاف شوند، هم بزنید.
مرحله سوم
در ادامه نیز تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اولیه اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب و بعد به مواد اضافه کنید. این مخلوط را تا زمانی که خوب خمیر بگیرد، هم بزنید.
مرحله پنجم
پس از این که خمیر شیرینی شکری تان آماده شد آن را به توپ های کوچک هم اندازه تبدیل کنید.
مرحله ششم
تمامی توپک های درست شده را در مقداری شکر غلت دهید.
مرحله هفتم
توپک ها را پس از غلتاندن در شکر به فاصله پنج سانتی متری از هم در سینی فر بچینید.
مرحله آخر
سینی را داخل فر گذاشته و به مدت ده تا دوازده دقیقه زمان بدهید تا بپزند و سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود .
امیدواریم با این طرز تهیه شیرینی خانگی ( پخت شیرینی شکری ) یک شیرینی خانگی خوشمزه بپزید و آن را در عصرانه خود میل و نوش جان کنید.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

بلیط هواپیما ارزان

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *