بلیط هواپیما سوئیت تبریز

روغن جوشی کرمان

۲ مرداد ۱۳۹۳

روغن جوشی یکی از نان‌های سنتی و محلی مخصوص کرمانی‌هاست.

روغن جوشی

مواد لازم:

آرد: یک کیلو

خمیر مایه: به اندازه اناری کوچک

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

نمک: به مقدار کافی

جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری

تخمی(شنبلیله،خشخاش،زیره، گل خشت، سیاه‌دانه و گشنیز): ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

* خمیر مایه را در ۲ لیوان آب حل کرده تفاله آن را صاف کنید.

* نمک، زردچوبه و تخمی را داخل آنها بریزید.

* بعد آردها را هم اضافه کرده و خمیر کنید کم‌کم آب اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست آید.

* بعد خمیر را مشت داده تا کاملاً خمیر جا افتاده شود سپس روی خمیر را با پارچه گرمی بپوشانید چند ساعت نگه دارید.

* بعد جوش شیرین را آب کرده قاطی خمیر کنید و باز مشت داده ربع ساعت نگهدارید تا خمیر کاملاً بالا آمده کمی ترش شود.(ورآمده وآماده پخت گردد).

* بعد خمیر را چونه کرده پهن می‌کنیم و دانه دانه در تابه‌ای که مقدار زیادی روغن دارد می‌اندازیم و زیر و رو می‌کنیم تا سرخ شود.

* ناگفته نماند هر دفعه که از خمیر چونه می‌گیرید به اندازه یک انار متوسط باشد روغن هم کاملاًداغ و آتش هم تند باشد تا روغن جوشی پف کند(سعی کنید از روغن مایع استفاده کنید) بعد از سرد شدن چنانچه دوست داشته باشید می‌توانید روی آن‌ها شکر بپاشید.

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    بعضی ها روغن جوشی رو به روش مرمر جان درست می کنن البته در اکثر مواقع از خمیر هر نانی که باشه هم میشه استفاده کرد ادویه ای که استفاده می شه از ترکیب چند نوع مواد است کنجد، سیاه دانه، تخم شوید، تخم گشنیز، گلرنگ و شنبلیله خشک

    ۱۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    این نان که در روغن حیوانی یا کنجد سرخ وطبخ می شود بسیار خوشمزه،معطر و مقوی است .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    روغن بكار برده حتما روغن كنجد باشد و داغ نوش جان كنيد در ضمن در داخلش سوراخهايي با چنگال ايجاد مي كنند
    بسيار خوشمزه است

    ۱۶ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *