بلیط هواپیما جاهای دیدنی اصفهان در بهار

رشته پلو قیصی آذربایجان

تاریخ انتشار : ۳ مرداد, ۱۳۹۳

مواد لازم:

برنج : ۳پيمانه
رشته پلويي: ۱ پيمانه
برگه زرد آلو: ۱۰۰گرم
قيسي: ۱۰۰گرم
کره: ۱۰۰گرم
پياز داغ : ۳ قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و زرد چوبه: به ميزان لازم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوري
دارچين: ۱ قاشق چايخوري
انرژي کل ۲۵۰۰کيلوگرم

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

روش تهيه:

برنج را که ۳ساعت قبل با نمک خيس کرده ايد در آبجوش بريزيد. در حد آبکش شدن که رسيد رشته پلويي را اضافه کنيد. چند جوش که زد آن را آبکش نماييد. برگه زرد آلو و قيسي را حدود نيم ساعت در آب گرم خيس کنيد و بعد آن را شسته و با کره داغ شده در ظرفي بريزيد و روي آن را پياز داغ، شکر، زرد چوبه و فلفل بريزيد و کمي تفت دهيد. زعفران را نيز اضافه کنيد. کف قابلمه را از مواد تکه ديگ مورد علاقه تان قرار دهيد. کمي برنج آبکش شده روي آن بريزيد و سپس از مواد لابلاي برنج بريزيد و اجازه دهيد تا برنج دم بکشد. برنج را در ظرف مناسب ريخته، روي آن را با برگه هاي قيسي، کمي دارچين، خلال پسته و در صورت دلخواه فيله مرغ سرخ شده تزيين کنيد.

رشته پلو قیصی آذربایجان

PDFPrint

سوئیت تبریز جاهای دیدنی تبریز در بهار
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    غذای خیلی خوشمزه ای بود بازم دوست دارم امتحانش کنم

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    این غذا خیلی خوشمزه هست ولی باید ماهر باشید تا بتونید خوشمزه درست کنید.اگر خودتون بخواید درست کنید چند باراول شاید خوب نشه

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • علی طاهرخانچی

    با این دستور پختی که دادین به نظر میاد خوشمزه باشه

    ۵ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *