بلیط هواپیما سوئیت تبریز

دلمه مرغ

زمان مطالعه : < 1 دقیقه
۲۲ شهریور ۱۳۹۳

مواد لازم

‏مرغ:نصف ۱ ‏عدد

گرد لیمو عمانی یا گرد غوره:۲ ‏قاشق

پیاز سرخ‌شده:۳ ‏قاشق

نان لواش:۲ ‏تا ۳ ‏عدد

سس سفید:۳ ‏قاشق

نمک، فلفل، روغن:به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. ‏مرغ را تکه‌تکه کرده و با یک لیوان آب و پیاز سرخ‌کرده، همراه با نمک و فلفل و یک قاشق گرد غوره با حرارت متوسط می‌پزیم، تا جایی که آب مرغ کاملاً ‏تمام شود. سپس استخوان‌های مرغ را کشیده و گوشت مرغ را ریز می‌نماییم. بقیه ‏آب مرغ را | حدود ۳ ‏تا ۴ ‏قاشق | همراه با گرد غوره و سس سفید روی مرغ ریخته و هم می‌زنیم.

۲. ۲ ‏عدد نان لواش را روی هم گذاشته و به اندازه یک بشقاب با قیچی می‌بریم. سپس مخلوط مرغمان را روی نان ریخته و مانند بقچه چهار طرف آن را روی هم ‏می‌آوریم، به طوری که محکم گردد. این عمل را تکرار کرده تا نان و موادمان تمام شود. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب و کف آن را چرب نموده، دلمه را داخل ‏ظرف گذاشته و درون فر قرار می‌دهیم و با حرارت ۱۷۵ ‏درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ ‏دقیقه می‌گذاریم تا نان برشته شود. پس از آماده شدن غذا اطرافش را با تربچه، پیازچه و سبزی خوردن تزئین می‌نماییم.

دلمه مرغ دلمه مرغ

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • علی طاهرخانچی

    ممنون از دستور پختتون ….واقعا خیلی خوشمزه بود .

    ۱۵ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *