بلیط هواپیما تور خارجی

خوراک عدس بادمجان نیشابوری

2014-07-27

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت با استخوان خورشتی : ۲۰۰ گرم

عدس : ۱ پیمانه

بادمجان : ۴ عدد قلمی

پیاز : ۲عدد بزرگ

آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری

نمک ، فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم

کمی زعفران دم کشیده

طرز تهیه:

عدس را چند ساعتی خیس کنید. گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و با کمی زردچوبه و رب گوجه و روغن تفت دهید و با مقداری آب حدود ۴ لیوان بپزید. پیاز ها را هم خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی شود. بادمجان ها را سرخ کنید . و عدس را هم جداگانه با کمی آب بپزید . وقتی گوشت پخت همه ی مواد آماده شده ( پیاز داغ – بادمجان و عدس ) را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل وآبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم تا کمی بجوشد. در پایان کار زعفران را اضافه می کنیم . این خوراک با نان سرو می شود. نوش جان

خوراک عدس بادمجان نیشابوری

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نظر بدید، جایزه ببرید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)