تالاب سراندون و بالندون ساری

اشتراک گذاری

تالاب سراندون و بالندون ساری ، تالابی در جوار روستای سیدمحله در ۲۵ کیلومتری ساری به طرف بابلسر قرار گرفته است. دارای دو بخش جنوبی (سراندون) و شمالی (بالندون) است. وسعت آنها حدود ۳۰ هکتار و عمق متوسط آن یک متر است که در زمستان و پاییز پرآب، در بهار و تابستان به علت استفاده های زراعی کم آب است.

تالاب سراندون و بالندون

آب این تالاب ها شیرین است. درون و پیرامون ان ها نیزار و گیاهان مردابی است که با مرغزار و شالیزار احاطه شده است. این مجموعه از تالاب ها به دلیل اقلیم مناسب، آب شیرین، پوشش گیاهی و مواد غذایی، زیستگاه پرندگان و آبزیان است. پاییز و زمستان این تالاب ها نیزمامن و زیستگاه مرغان مهاجر از قبیل قو، مرغابی، قره غاز، پرلا و سایر پرندگان شده است. دسترسی مناسب، محوطه سرسبز و دلنشین، مناظر بکر و وحشی، فضاهای گردشگاهی جالبی را پدید آورده است. که می تواند مورد استفاده صنعت گردشگری قرار گیرد.

تالاب سراندون و بالندون

برای آشنایی با شهر ساری پیشنهاد می کنیم به صفحه جاهای دیدنی ساری مراجعه بفرمایید.

تالاب سراندون و بالندون

تالاب سراندون و بالندون

 

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما ❤️

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

آب و هوای شهر ساری

دمای فعلی : 31 درجه سانتیگراد

وضعیت آب و هوا : آسمان صاف

پیش‌بینی آب و هوا برای 5 روز آینده

شنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ > دما : 28 درجه سانتیگراد، وضعیت : ابرهای متفرق

یکشنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲ > دما : 30 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

دوشنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳ > دما : 31 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

سه شنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ > دما : 32 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

چهارشنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵ > دما : 34 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

آدرس روی نقشه :

آدرس ساری

آدرس تالاب سراندون و بالندون ساری

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

  • خسرو

    لازم به توضیح است است که تمامی گیاهان این تالاب ها از بین برده شده اند و تا بتوانند در آنها ماهی پرورش دهند. برای تالاب حمید آباد همین مسئله اتفاق افتاده است. این مشاهده بنده در مورخه ۰۵/۰۳/۱۳۹۴ می باشد.

    ۹ خرداد, ۱۳۹۴ پاسخ دادن
  • امید

    با عرض سلام خدمت تمامی خوانندگان گرامی:
    لازم به ذکر است که در مورد وسعت این اببندان کمی تا حدودی نا ممهربانی شده است زیرا وسعت سر ابندان حدود ۱۶۰ هکتار مباشد که شورای محترم این محل در فکر از بین بردن این تالاب از شکل طبیعی ان است و در صدد از بین بردن شکل زیبای ظاهری ان که جنبه گردشگری دارد می باشد و به دلیل در آمد خواهان تبدیل ان به استخر بی روح مباشد. و این شورا با انکه با مخالفت اعضای ساکن این روستا قرار گرفته بدان توجهی نکرده و به طور ازمایشی انرا به پرورش ماهی تبدیل کرده و چنانچه برای سال۹۳ به در امدی رسید در بافت اکو زیستی این محیط زیبا دستکاری انجام دهد و با از بین بردن حیات دست نخورده داخل ان به بهانه ابگیری برای برنج انرا به پرورش ماهی تبدیل کند.شخصا از محیط زیست استان و تمامی دوستداران حیات وحش خواهان حمایت برای بکر ماندن این محیط زیبا را خواستارم.
    دوستدار حیات وحش

    ۹ مرداد, ۱۳۹۳ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here