بلیط هواپیما تور خارجی

برنج کدو حلوایی تبریز

تاریخ انتشار : ۷ مرداد, ۱۳۹۳ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۱۴ فروردین ۱۳۹۷

مواد لازم‌:
▪ کدوحلوایی‌ پوست‌ کنده‌ خرد شده‌: ۲ عدد
▪ سیر چرخ‌ کرده‌ و سرخ‌ شده‌: ۱ بوته‌
▪ برنج‌ آبکشی‌: ۲ پیمانه‌
▪ نمک‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ روغن‌: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ مواد لازم‌ برای‌ مواد گوشتی‌:
▪ پیاز خرد شده‌ و سرخ‌ شده‌: ۲ عدد
▪ گوشت‌ چرخ‌ کرده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ نمک‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
طرز تهیه‌:
ابتدا کدو را پوست‌ کنده‌ و خرد می‌کنیم‌ و درظرفی‌ دیگر پیاز خرده‌ شده‌ را سرخ‌ می‌کنیم‌،همچنین‌ سیر را نیز به‌ مانند پیاز سرخ‌ می‌کنیم‌.آنگاه‌ برنج‌ را نیز آبکشی‌ کرده‌ و مواد را با هم‌مخلوط می‌کنیم‌.
▪ طرز تهیه‌ مواد گوشتی‌:
پیاز را سرخ‌ می‌کنیم‌ و نمک‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌و گوشت‌ چرخ‌ کرده‌ را اضافه‌ می‌کنیم‌ ومی‌گذاریم‌ تا مقداری‌ سرخ‌ شود. در مرحله‌ بعدمواد آماده‌ شده‌ را به‌ مواد مخلوط شده‌ اضافه‌می‌کنیم‌ و برروی‌ حرارت‌ ملایم‌ می‌گذاریم‌ تا دم‌بکشد.

برنج کدو حلوایی تبریز

منبع : ویستا

پربازدیدترین ها:
PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلي

    آش کدو حلوایی گیلانی یک نوع آش شیرین است که از ترکیب کدو با برنج درست می‌شود و طعم دهنده اصلی آن دارچین است.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۷:۱۴:۱۲ پاسخ دادن
  • علی طاهرخانچی

    برای من غذای زیاد جالب و خوشمزه ای نبود .

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۲:۵۰:۲۰ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *