رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۷ مرداد ۱۳۹۳

مرجو خورش ( خورش عدس طالقان )

اشتراک گذاری

مواد لازم:

• عدس: دو لیوان

• سیب زمینی —————————– دوعدد

• رب گوجه فرنگی ———————– دو قاشق غذاخوری

• آلوچه خشک و ترش ——————— یک لیوان

• ادویه کاری، نمک، فلفل —————— به میزان لازم

• پیاز ———————————— دو عدد

• جعفری ساطوری شده ——————– دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

◙ عدس را همراه با پیاز خرد شده خام و کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.

◙ سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

◙ رب را به سیب زمینی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود.

◙ سپس نمک، فلفل و ادیوه را نیز به رب و سیب زمینی اضافه می کنیم. ( این غذا بنا بر ذائقه شما باید کمی تند مزه باشد)

◙ وقتی عدس و پیاز پخته شدند رب و سیب زمینی را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم تا خورش جا بیافتد، سپس آن را در ظرفی که می خواهید سرو کنید ریخته و روی آن را جعفری ساطوری شده بریزید.

◙ این غذا را می توانید هم با نان و هم با برنج سرو کنید.

مرجو مرجو خورش ( خورش عدس طالقان )

 

 

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *