رزرو هتل ایران بوم گردی

بادمجان پلو

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستای یرک اطراف قزوین است، با طرز تهیه‌ی آن آشنا شوید.

450_350.gif بادمجان پلو

مواد اولیه:

برنج: یک کیلوگرم

بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم

پیاز سرخ‌شده: یک پیمانه

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی حلقه شده: دو پیمانه یا پنج عدد

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری

روغن: نصف پیمانه

نمک، ادویه و زردچوبه: به میزان لازم

انرژی کل این پلو ۴۰۹۰ کیلوکالری

طرز تهیه:

* بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

* سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت را تفت می‌دهیم.

* می‌توانیم به همان گوشت سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

* سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

هتل های وان ترکیه
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    غذای خوشمزه ایه من این غذا رو با گوشت مرغ درست کردم واقعا عالی شد

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    این غذا عالیه. ممنون از دستور پخت فقط. دوستان به جای گوشت گوسفند میتونید از گوشت مرغ مستفاد کنید تو مزه غذا زیاد تغییری ایجاد نمیشه

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    جاباما