فصل پاییز است و می توان به راحتی انارهای خوشرنگ و خوشمزه را از بازار تهیه کرد و غذاهای خوش رنگ و لعاب درست کرد. تهیه انواع غذا با آب انار به خصوص برای شمالیها و افرادی که از طعم ترش و ملس انار در غذا لذت میبرند، قدمت زیادی دارد. اگر می خواهید غذاهای خوشمزه و مجلسی با انار بخصوص برای شب یلدا درست کنید با ما همراه باشید چرا که آموزش ۱۰ مدل غذای ایرانی با انار را در این مطلب آورده ایم.
در این مطلب می خوانید :
انار مسما گیلانی
این خورش از خوشمزهترین انواع غذا با آب انار است که بیشتر در فصل پاییز و شب یلدا در استان گیلان طبخ میشود.
مواد لازم
گوشت ران یا سینه مرغ: ۳ تکه
سیر خرد شده: ۳ حبه
دانه انار ترش: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
پیاز: ۲ عدد متوسط
آب انار: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
آب جوش: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
رب انار: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده غلیظ: ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا باید تکههای مرغ را با مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و نصف مقدار زعفران دمکرده گفته شده در دستور مزهدار کنید. سپس کمی روغن در ماهیتابه بریزید و مرغها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد از این که مرغها طلایی شدند آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید. در این مرحله باید پیاز را به صورت نگینی و ریز سرخ کنید. سپس در روغن تفت دهید. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بعد از این که پیازها سبک شدند، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
سپس باید رب گوجه را به ترکیب پیازها اضافه کنید و خوب در روغن تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.بعد مرغهای سرخ شده را همراه با ۱ لیوان آب جوش به سایر مواد اضافه کنید. سپس درب قابلمه را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا مرغ به آرامی بپزد. چند دقیقه بعد از پخت مرغها، باید رب انار، آب انار و رب انار را به خورش اضافه کنید. سپس دوباره درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت باقی مانده زعفران دمکرده را به خورش اضافه کنید. سپس خورش انار مسما را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه با برنج کته یا برنج چلو رستورانی میل کنید. برای تزیین این خورش میتوانید از دانه انار استفاده کنید.
خورش انار و بادمجان
خورش انار و بادمجان یکی دیگر از انواع غذا با آب انار است که معمولا تهرانیهای قدیمی آن را برای شب یلدا درست میکنند. هر چند این غذای ایرانی را بیشتر به خطه شمال ربط میدهند، ولی تهرانیها در این شب بهطور ویژهای به پختن خورش لذیذ انار و بادمجان میپردازند.
مواد لازم
پیاز متوسط:۱ عدد
آب انار:۲ پیمانه
دانه انار:۱ پیمانه
گوشت مرغ:۴۰۰ گرم
بادمجان قلمی:۳ عدد
روغن:۲ ق س
طرز تهیه
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز ها را داخل روغن بریزد و سرخ کنید.بعد از طلایی شدن پیاز ها آنها را از روغن بیرون بیاورید. مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعم دار کنید و داخل تابه روغن سرخ کنید . برای اینکه مرغ بهتر سرخ شود هنگام سرخ کردن آن ، در تابه را ببندید. مرغ را بعد از سرخ کردن از تابه بیرون بیاورید و در همان روغن دانه های انار را کمی تفت دهید. بعد از تفت دادن دانه های انار ، پیاز سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرغ را مجددا به داخل قابلمه اضافه کنید و ۲ پیمانه آب انار داخل خورشت بریزید تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و آرام آرام جا بیفتد. در این فاصله بادمجان ها را پوست بگیرید و در آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید. بعد آنها را با دستمال خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید و در ۲۰ دقیقه آخر پخت به خورشت اضافه کنید تا بادمجان ها در کنار بقیه مواد بپزد .
خورش مرغ ناردون
این خورش از آن غذاهای پرطرفدار مازندرانی است که امروزه در اغلب شهرهای مختلف ایران به خصوص برای شام شب یلدا طبخ میشود. این غذا با آب انار تازه و ملس درست میشود و طعم آن به شدت لذیذ و خوشمزه است. معمولا مردم مازندران برای تهیه این خورش به جای مرغ از گوشت غاز، اردک یا بوقلمون استفاده میکنند یا این غذا را با مرغ درسته و کامل تهیه میکنند تا جلوه زیباتر و مجلسیتری داشته باشد.
مواد لازم
ران و سینه مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ملس: ۱ قاشق غذاخوری
آب انار :۱ لیوان
انار دون شده: ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
زردچوبه و روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ را تکه تکه کرده و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید. آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. پیاز را رنده درشت کرده و تفت میدهیم. نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و پس از گذشت زمان کمی رب انار و رب گوجه فرنگی به آن بیفزایید. رب که تغییر رنگ داد، تکهها مرغ را روی آن چیده و تفت دهید تا مرغها سرخ شوند. آب انار و کمی آب روی آن بریزید و حرارت را ملایم کنید تا مرغها پخته شوند. دو پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و تفت بدهید.
کمی نمک و زردچوبه، دانههای انار و رب انار را به پیاز اضافه کنید.بعد از ۵ دقیقه مخلوط پیاز و انار را روی مرغ ریخته و زمان دهید تا همه مواد به خورد هم بروند. مرغ ناردونی شما آماده سرو است.
کوفته انار و گردو
به جرات میتوان گفت که این غذا یکی از خوشمزهترین انواع غذا با آب انار است که به خصوص برای افرادی که از خوردن غذاهایی با طعم ترش و ملس لذت میبرند، یک انتخاب فوقالعاده محسوب میشود.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد
زرده تخم مرغ:۱ عدد
گردوی آسیاب شده:۱۵۰ گرم
رب انار:۱ قاشق سوپخوری
نعناع خشک:۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده:۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری:۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی
زردچوبه و دارچین:به مقدار کافی
مواد لازم برای سس کوفته
آب انار:۱ پیمانه
رب انار:۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی:۱ قاشق سوپخوری
پیاز:۲ عدد
روغن مایع:۲ قاشق سوپخوری
آب:۱ پیمانه
شکر: ½ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
طرز تهیه
برای تهیه کوفته انار و گردوی خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه ۳ قاشق غذاخوری از گردوی آسیاب شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفته آب اضافی اش به کاسه اضافه می کنیم.در این مرحله رب انار را به همراه نعناع خشک، جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد درون کاسه می افزاییم، سپس مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند.
پس از اینکه مایه کوفته به خوبی منسجم شد، آنرا به کوفته هایی به اندازه نارنگی تبدیل می کنیم و با دست به خوبی فشار می دهیم تا کاملا منسجم شوند و هیچ گونه ترکی نداشته باشند، سپس کوفته ها را درون یک سینی قرار می دهیم.حالا روی سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کوفته ها استراحت کنند. در همین حین سس کوفته را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه باقیمانده گردوی آسیاب شده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم. گردو را هم با حرارت بسیار ملایم کمی تفت می دهیم، سپس مقداری زردچوبه و دارچین اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی، آب انار و مقداری نمک و فلفل می افزاییم.
حالا حرارت را زیاد می کنیم تا آب انار جوش بیاید. پس از اینکه آب انار به نقطه جوش رسید، حرارت را ملایم تر می کنیم، سپس طعم سس را به دلخواه با مقداری شکر متعادل می کنیم. حالا اجازه می دهیم سس کمی غلیظ شود.در این مرحله کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کوفته ها را اضافه می کنیم و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم.
حالا کوفته های سرخ شده را به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه دانه های انار را نیز به سس اضافه می کنیم و از سس با قاشق روی کوفته ها می ریزیم. پس از اینکه سس غلیظ شد و به خوبی کوفته ها را طعم دار کرد، غذای ما آماده است. کوفته ها را در یک ظرف مناسب می کشیم، سپس سس را روی آنها می ریزیم. این غذای خوشمزه را می توانیم با نان یا برنج سرو کنیم.
خورش اناربیج
یکی دیگر از غذاهای شمالی و پرطرفدار خورش انار بیج می باشد که در طرز تهیه آن از آب انار استفاده میشود. جالب است بدانید که غذاهای گیلانی از غذاهای اصیل ایرانی هستند که بسیاری از آنها مانند همین اناربیج در لیست جهانی غذاها به ثبت رسیدهاند.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
گردو چرخ کرده و یا ساییده شده: نصف پیمانه
سبزی معطر (تره، جعفری، نعنا، گشنیز، کمی خالواش و چوچاق): ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
رب انار ترش: ۱ ق غذاخوری
رب آلوچه: ۱ ق مرباخوری
نمک، فلفل، گلپر
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و سبزی رو خوب با هم مخلوط می کنیم. در صورت دلخواه می توانید نعناع خشک شده هم اضافه کنید. و با مواد قلقلی های کوچک درست می کنیم. گردو، رب ها و ۱ لیوان آب سرد رو توی دیگ یا گمج ریخته هم میزنیم. هر از گاهی آب سرد یا تکه های یخ اضافه می کنیم تا گردو، روغنش رو پس بده. نسبت خالواش و چوچاق به بقیه سبزیها کمتر باید باشه و مقدار سبزی نسبت به گردو بیشتر. سبزی های خرد شده رو در روغن کم سرخ میکنیم.
بعد از کمی جوشیدن کوفته ریزه ها رو اضافه می کنیم و بعد نمک و گلپر را اضافه می کنیم.این خورش را مانند فسنجون، با حرارت ملایم بپزید تا خوب جا بیفتد و روغن بیندازد.
آش انار
در لیست غذا با آب انار یک غذای فوقالعاده خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در شب یلدا به خصوص در شیراز و شهرهای شمالی و البته در سایر شهرهای ایران با اندکی تغییر در جزییات طبخ میشودو آن آش انار است.
مواد لازم
برنج: ۱ لیوان
سبزی آش: ۱ کیلو
لپه: نصف لیوان
دانه انار: ۲ کیلو
پیاز سرخ کرده :۴ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
گلپر: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
لپه را با پیاز سرخ کرده و ۵ لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.گوشت چرخ کرده را با ۲ پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید.سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.
دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی آن را تزیین کنید.در صورت دلخواه بهجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید اما دقت کنید که در اینصورت بهجای ۲ کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد.
سوپ انار
یکی دیگر از پیشنهادات هیجانانگیز در لیست انواع غذا با آب انار است که به خاطر طعم ترش و ملسی که دارد، هواداران زیادی هم دارد ، سوپ انار می باشد. درست کردن این سوپ به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارد و برای روزهای سرد سال و شب یلدا گزینه فوقالعادهای محسوب میشود.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم
عدس :۳/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
پیاز:۲ عدد متوسط
کره:۲ قاشق غذاخوری
آب:۸ لیوان فرانسوی دستهدار
برنج:۱ لیوان فرانسوی دستهدار
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه:به مقدار لازم
جعفری تازه و ساطوری خرد شده:۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
پیازچه:۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
آب انار:۱ لیوان فرانسوی دستهدار
نعناع تازه و ساطوری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
کشمش:۱ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی:به مقدار لازم
طرز تهیه
عدس را خوب بشویید و از صافی رد کنید. برای اینکه عدسها کاملاً تمیز شوند، آن را برای حدوداً یک دقیقه زیر آب سرد نگه دارید. برنج را هم بشورید. بهتر است عدس و برنج را به مدت ۱ ساعت در آب خیس کنید تا نفخ عدس گرفته شود.برای طعم دار کردن گوشت چرخ کرده یکی از پیازها را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. گوشت را با پیازی که آب آن را گرفتهاید، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان دلخواه ترکیب کنید و ورز دهید. گوشت طعمدار شده قلقلی کنید. گوشت قلقلیها را در مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.
یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری کره را در قابلمه بریزید و تا آب شدن آن صبر کنید. یک پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد کرده و در کره تفت دهید تا نرم و طلاییرنگ شوند.عدس آبکشی شده را همراه با مواد دیگر یعنی، آب، برنج و مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید. تا زمانی که آب به همراه مواد در قابلمه به جوش بیاید، صبر کنید. حالا نوبت به کم کردن حرارت میرسد. درب قابلمه را هم بگذارید تا عدس و برنج خوب بپزند.
برای نرم شدن عدس و همینطور پخته شدن برنج ۴۰ دقیقه زمان نیاز است. بعد از گذشت ۴۰ دقیقه آب انار، نعناع خرد شده، جعفری خرد شده و پیازچه خرد شده را به مواد سوپ اضافه کنید و ۱۵ دقیقه به مواد زمان دهید تا خوب جا بیافتد.در همین فاصله ظرفی مناسب را انتخاب کنید و روی حرارت ملایم پس از اضافه کردن کره به آن، کشمشها را تفت دهید. بعد از آماده شدن سوپ انار و زمانی که تشخیص دادید سوپ خوب جا افتاده و غلیظ شده، سوپ انار را در ظرف مناسب ریخته و کشمشهای تفت داده شده را به همراه دانه میوه انار برای تزیین سوپ روی آن بریزید.
مرغ ترش با دانه های انار و زرشک
یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ایرانی با انار مرغ ترش با دانه های انار و زرشک می باشد.
مواد لازم
مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
دانه انار خشک شده یا زرشک: ۲ پیاله ماست خوری
نمک و ادویه (فلفل و زردچوبه):به میزان لازم
رب گوجه فرنگی:۱ قاشق سوپخوری سَرخالی
رب انار :۱ قاشق سوپ خوری سَر پُر.
طرز تهیه
مرغ رو ۴ قسمتش کنید و فلفل و زردچوبه و نمک به همه قسمتهاش بزنید و بگذارید تا آبپز بشه.،که مرغ کاملا مغز پخت بشه. بعد از اینکه کاملا پخته شد مرغ رو سرخ کنید. نباید آبی که از آبپز مرغ دارید را دور بریزید چرا که رد مراحل بعدی به آن نیاز داریم. بعد مرغ های آبپز شده و سرخ شده رو تو ی قابلمه بچینید.پیاز رو ریز کنید و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و با روغن خوب تفت بدهید. بعد رب گوجه و بعد رب انار رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا این دو رب کاملا مخلوط شوند.بعد دونه انار رو بهش اضافه کنید.دقت کنید که روغن کم نباشه و شعله هم ملایم باشد. بعد از تفت کامل این مواد چاشنی آماده است.
آب مرغ و چاشنی آماده شده را به مرغ های سرخ شده اضافه کنید. مقداری از چاشنی را به روی مرغ ها و مقداری از آن را با آب مرغ مخلوط کرده و اضافه کنید و بعد مرغ را با یک دمکنی و شعله ملایم طبخ کنید تا زمانی که خوب جا بیفتد.
مرغ شکم پربا انار
این غذای شیک و مجلسی گزینه مناسبی برای مهمانی ها بخصوص در شب یلدا می باشد.
مواد لازم
مرغ متوسط: ۱ عدد
روغن: یک سوم پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک، فلفل، پودر خردل: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای پر کردن شکم مرغ
آلو خورشتی (بهتر است ملس باشد): ۱۵ عدد
گردوی خرد شده: یک دوم پیمانه
دانه انار: یک دوم پیمانه
جعفری و گشنیز: ۳۰۰ گرم
زرشک: ۳ قاشق سوپخوری
رب انار: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز:۱ عدد
سیر: ۵ حبه
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ رو پوست کنده و داخل شکمش رو خالی کنید و تمیز بشویید. نمک و فلفل و پودر خردل و زعفران رو با روغن مخلوط کنید و دور مرغ و داخل شکم مرغ رو با این مواد مزه دار کنید. برای ۱ ساعت اجازه بدید تا مرغ مزه دار بشه.
آلوها رو خیس کنید و بشویید، زرشک رو خیس کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید.پیاز و سیر رو با هم تفت بدید، وقتی خوب سرخ شدند، سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید، حالا آلوها و زرشک و گردو، دانه انار و رب انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب مواد کشیده بشه و خوب تفت بخورند. نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
مرغ رو روی سطح کار بذارید، جوری که ساق مرغ رو به بالا باشه. داخل شکم مرغ رو با این مواد پر کنید. قسمت زیر شکم رو با خلال دندان فیکس کنید که باز نشه و پاهای مرغ رو هم با نخ نسوز ببندید تا موقع پخت باز نشه!
فویل آلومینیم رو چرب کنید، مرغ شکم پر رو روی اون بذارید و خوب ببندید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۲ ساعت بذارید بپزه.در این مدت ۲ تا ۳ بار، مرغ رو از فر در بیارید و روی اون مخلوط کره آب شده و زعفران بمالید و دوباره فویل رو ببندید و توی فر بذارید.
بعد از ۲ ساعت، فویل روباز کنید و گریل رو روشن کنید.البته مرغ را می توانید روی اجاق گاز هم درست کنید با این تفاوت که در این صورت باید چند تا پیاز رو حلقه حلقه کنید و کف ظرف بچینید و مرغ رو به پشت روی اون بذارید. کمی آب روی مرغ بریزید و حرارت رو کم کنید. بعد از یکی دو ساعت که مرغ نیم پز شد، کمی روغن در ظرف بریزید و اجازه بدید تا یک طرف مرغ سرخ بشه و بعد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بعد سرو کنید.
انار پلو شیرازی
انار پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه با طعم ملس بوده که اصالت این غذا در شهرهای قزوین و شیراز میباشد و در هر دو شهر به شکل مشابه تهیه میگردد. شاید بهترین گزینه انتخابی برای شام شب یلدا، همین انار پلوی خوشمزه باشد. و از آنجا که شب یلدا یک مراسم اصیل و ایرانی است؛ این غذا پیشنهاد بسیار خوبی است.
مواد لازم
پیاز خرد شده: ۱ عدد
نصف سینه پخته شده مرغ: ۱ پیمانه
انار دون شده: ۱ پیمانه
گشنیز خرد شده: ۱ پیمانه
خلال پسته :۱/۴ پیمانه
برنج :۱ پیمانه
چاشنی زعفرانی : ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
در طرز تهیه انار پلو مخصوص شب یلدا، ابتدا پیاز را که به صورت نگینی خرد کردهاید، در تابه سرخ کنید. پس از اینکه طلایی شدند؛ سینه مرغ را که از قبل پخته و به صورت ریش ریش کردهاید به تابه اضافه نمایید. پس از آن با استفاده از چاشنی آلس پایس و به مقدار تعیین شده مرغ را به چاشنی آغشته کنید. وقتی همه جای مرغ شما به چاشنی آغشته شد، کمی در تابه تفت دهید. در مرحله بعد از تهیه انار پلو، انار، گشنیز و خلال پسته را نیز به ماهیتابه اضافه کرده و مجددا به مدت پنج دقیقه تفت دهید تا مواد کمی پخته شده و به خوبی با یکدیگر مخلوط شود.
کف یک قابلمه را مقداری چرب کنید و سپس در صورت تمایل سیب زمینیها را حلقه کرده و کف قابلمه بچینید. سپس برنجی را که آبکش کردهاید با مواد آماده شده با انار، سبزیجات و سایر مخلفات، به صورت یک لایه در میان داخل قابلمه ریخته و بگذارید دم بکشد. در انتها مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کنید و به همراه انار دون شده تازه، خلال پسته و خلال بادام برای تزئین غذا هنگام سرو استفاده نمایید.
نطر کاربران
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.