رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۲ شهریور ۱۳۹۳

خورش ترشی گرما

لینک این مطلب کپی شد!

ترشی گرما از غذاهای محلی اردبیل است.
مواد لازم:

پیازداغ ۳ قاشق سوپخوری
گوشت ۳۰۰ گرم، خورشی
آلوچه ۱۵ عدد
لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه
محلول زعفران ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

گوشت را در پیازداغ تفت داده تا آب آن کشیده شود، سپس ۲ پیمانه آب اضافه کنید تا نیم پز شود. لوبیا را که ۲ ساعت قبل خیسانده‌اید و آلوچه خورشی را اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخرمحلول زعفران را اضافه کنید.

3112 خورش ترشی گرما

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *