بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش کوفته قلقلی

۲۰ مرداد ۱۳۹۸

آش کوفته قلقلی، غذای دل‌چسب مشهد را در ادامه می‌خواهیم آموزش دهیم. البته اهالی بومی مشهد، اکثراً این غذا را همراه با ماست میل می‌کنند. در همه رستوران‌ها نیز این آش یافت می‌شود.از بهترین بخش‌های سفر می‌توان به بخش رستوران گردی و امتحان غذاهای محلی‌شان اشاره کرد. هر شهری غذای سنتی خود را داشته که با اسم همان شهر مشهور است. پس هر شهری که سفر می‌کنید، بهتر است از غذاهایشان امتحان کنید تا تجربه و خاطره‌ای خاص از سفر برایتان ثبت شود.
یکی از شهرهایی که از غذاهای محلی زیادی برخوردار است، شهر مقدس مشهد است که می‌توانید غذاهای سنتی‌ آن را در رستوران‌ها امتحان کنید. شهر مشهد به دلیل وجود حرم مطهر امام رضا (ع) هرساله هزاران زائر و مسافر به این شهر سفر می‌کنند و علاوه بر زیارت از جاذبه‌های شهر مشهد هم دیدار می‌کنند که در این میان دنبال رستوران‌های خوب و غذاهای خوشمزه می‌روند. مشهد دارای غذاهای مشهوری مانند شله و ششلیک است و همچنین دارای غذاهای سنتی دیگری نیز هست، در این مقاله می‌خواهیم شما را با آش کوفته قلقلی، غذای اصیل مشهدی و طرز تهیه آن بیشتر آشنا کنیم.هر وقت در بین ایرانی‌ها صحبت از آش می‌شود، کمتر کسی است که طرفدار آش نباشد، در واقع آش پای ثابت سفره‌های رنگین ایرانی‌ها است.

 

آش کوفته قلقلی

مواد مورد نیاز:
– ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
– ۱ عدد پیاز
– ۴۰۰ گرم اسفناج
– ۱/۲ پیمانه برنج خام
– ۷۰ گرم رشته
– ۲ لیتر آب
– کشک به مقدار لازم
– پیاز داغ به مقدار لازم
– سیرداغ به مقدار لازم
– نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش کوفته قلقلی مشهد
برای تهیه این آش لذیذ، ابتدا باید آب را همراه با برنجی که شسته اید، داخل قابلمه بزرگ بریزید تا برنج کامل بپزد، تقریباً له شده و لعاب‌دار شود.
وقتی برنج نرم شد، ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سیرداغ اضافه کنید.
حالا گوشت چرخ‌کرده، پیازی که رنده شده و آبش گرفته‌شده، نمک و فلفل را خوب باهم ورز دهید و گوشت‌های قلقلی کوچک درست کنید.
بعد گوشت‌های قلقلی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا حدوداً یک ربع بپزند.
حالا اسفناج خردشده را به مواد اضافه کنید
بعد به مقداری که دوست دارید به آش کشک اضافه کرده و اجازه دهید تا اسفناج بپزد.
وقتی سبزی پخت، رشته را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند، کمی نیز صبر کنید تا رشته‌ها خوب بپزند و ضخیم شوند.
در نهایت به آش خوشمزه‌ نعناع داغ اضافه کرده و نمکش را هم تست کنید.
برای تزیین نیز از پیاز داغ، نعناع داغ و کشک استفاده کرده و میل کنید … نوش جان
منابع:سیتی پدیا-باشگاه خبرنگاران جوان

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *