رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۰ مهر ۱۳۹۷

رشته پلو مشهدی

لینک این مطلب کپی شد!

رشته‌پلو، غذای بومی مشهد، استان اردبیل و کرمانشاه محسوب می‌شود که البته در شهرهای دیگر هم به شیوه‌های مختلفی آن را پخت می‌کنند. به‌طور مثال مردم آذربایجان با اضافه کردن برگه‌ی زردآلو طعمی متفاوت به آن می‌دهند. این غذا بیشتر با گوشت، پیازداغ، خرما یا کشمش طبخ می‌شود. معمولاً مردم مشهد در جشن نوروز این غذای شیرین و لذیذ را میل می‌کنند و اعتقاددارند که با میل کردن آن سر رشته‌ی کار به دست می‌آید. ترکیبات اصلی رشته‌پلوی مشهدی شامل ران مرغ، برنج، رشته پلویی، پیاز، زعفران، سماق، دارچین، روغن، کره و نمک و فلفل می‌شود. اما شما می‌توانید به سلیقه‌ی خودتان از گوشت قرمز یا خرما هم استفاده کنید.

غذاهای محلی مشهد  رشته پلو مشهدی

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    از جمله غذاهای قدیم مشهدی رشته پلو هستش که کلی داخلش کشمش و برگه زردآلو و کلی چیزای خوشمزه به کار رفته

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    رشته پلو عالیه میتونید بدون گوشتم مصرفش کنین

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    مرینا در یکی از رستوران های هتل مشهد خوردم و مزه بسیار خوشمزه ای داشت

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    رشته پلو یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی است که رسم بوده است در شب چهارشنبه سوری به طور نمادین برای بدست گرفتن رشته های زندگی پخته می شده و خانواده دور یکدیگر جمع میشدند و این خوراک را میل میکردند

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • حسن حسن زاده

    بسيار خوشمزه و خوردني ترشي و رشته در كنار هم واقعا عالي است

    ۲۸ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمد

    خوشمزه اس..یکبار که به خونه ی یکی از دوستانم به مشهد رفتم خوردم

    ۲۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • رها مسعودی

    به به.من به اتفاق خونواده این غذا رو خوردم دقیقا نصمون راضی بودیم و نصف خانواده دوست نداشتن

    ۹ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *