رزرو هتل
۲ مرداد ۱۳۹۳

آش هویج و جو

اشتراک گذاری

آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.
مواد لازم برای ۴ نفر:

نخود: نصف پیمانه

بلغور: ۲ پیمانه

پیاز داغ :۳ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ رده: ۲۰۰ گرم

فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کشک به میزان لازم

هویج خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه:

* نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.

* سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.

* مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.

در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

آش جو آش هویج و جو

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

آدرس روی نقشه :

آب و هوای شهر همدان

دمای فعلی : -8 درجه سانتیگراد

وضعیت آب و هوا : آسمان صاف

پیش‌بینی آب و هوا برای 5 روز آینده

پنج شنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴ > دما : -1 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

جمعه - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵ > دما : 2 درجه سانتیگراد، وضعیت : کامل ابری

شنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶ > دما : 1 درجه سانتیگراد، وضعیت : کامل ابری

یکشنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۰۷ > دما : 2 درجه سانتیگراد، وضعیت : light snow

دوشنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸ > دما : 2 درجه سانتیگراد، وضعیت : ابرهای پراکنده

اقامتگاه یزد
 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

  • الهام حاجی زاده

    این آش خیلی خوشمزه است و خیلی مناسب برای سرماخوردگی است پیشنهاد می کنم عدسم اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here