بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش هویج و جو

۲ مرداد ۱۳۹۳

آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.
مواد لازم برای ۴ نفر:

نخود: نصف پیمانه

بلغور: ۲ پیمانه

پیاز داغ :۳ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ رده: ۲۰۰ گرم

فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کشک به میزان لازم

هویج خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه:

* نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.

* سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.

* مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.

در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

آش هویج و جو

 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    این آش خیلی خوشمزه است و خیلی مناسب برای سرماخوردگی است پیشنهاد می کنم عدسم اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *