بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش آبغوره

۲ مرداد ۱۳۹۳

استان همدان تنوع غذایی زیاد است و علاوه بر انواع غذاهای رسمی که در عذاهای ایران آورده شده؛ برخی از انواع غذاهای محلی نیز رواج دارد. غذاهای محلی این خطه عبارتند از: کوفته همدانی،آش بروش ( boros )، تله کنجی(talakonji )، تاماشی، سرکوله و…. در اینجا با طرز تهیه آش آبغوره همدانی آشنا می شویم .
آش آبغوره

مواد لازم:

بلغور (از شب قبل )خیس خورده ۱ لیوان

برنج خیس خورده نصف لیوان

لپه خیس خورده نصف لیوان

گوجه فرنگی ۵-۶ عدد پوست کنده و خرد شده

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر ۵-۶ حبه خرد شده

گوشت چرخ شده و سرخ شده با ۱ عدد پیاز رنده شده ۲۵۰ گرم

آب ۸ لیوان

سبزی آشی نیم کیلو

آبغوره نصف لیوان (بستگی به ذائقه ی خودتون داره)

رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پر

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور و برنج و لپه رو با آب می زاریم تا بپزه

وقتی خوب پخته شد گوشت و پیاز سرخ شده رو اضافه می کنیم و بعد از ۱۰ دقیقه رب گوجه پیاز خام و سیر را

اضافه می کنیم و دوباره پس از ۱۰ دقیقه سبزی آش و گوجه فرنگی و بلغور رو اضافه می کنیم

وقتی گوجه و سبزی پخت آش آماده است.

می تونید با آبغوره نوش جان کنید.

آش آبغوره

 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    من عاشق آش آبغوره هستم موقع سفر به شیراز این آش را امتحان کردم خیلی دوست داشتم طرزتهیه ش رو یاد بگیرم ممنونم که طرز تهیه این آش خوشمزه و ترش رو گذاشتین

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *