آبگوشت کشک لرستان یکی از غذاهای سنتی و لذیذ این استان است که در اراک هم طبخ می شود . آبگوشت در ایران انواع مختلفی دارد که در هر نقطه از ایران بطور خاصی پخته می شود . امروز درباره آبگوشت کشک صحبت می کنیم که با کشک و بادمجان درست می شود و لرها به آن دوگوله دودار هم می گویند . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید و به لیست غذایی خود اضافه کنید .
مواد لازم برای آبگوشت کشک
گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم
نخود ۱/۲ پیمانه
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
سیر ۳ حبه
بادمجان ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
کشک غلیظ ۱ پیمانه
نعناع خشک، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب ان را تعویض کنید.گوشت، نخود و لوبیای خیس خورده، سیر و پیاز خرد شده را به همراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند (در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید).بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید. در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیافتد.
حدود ۳ قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید. نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید. آب آبگوشت را از مایه آن جدا کنید. مایه آبگوشت را بکوبید و به همراه آب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید ( آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید).
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.