فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی عکاسی

برویشین

لینک های مرتبط :

برویشین از غذاهای محلی استان کردستان است.

مواد لازم:

بلغور ۵۰۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
پیاز – فلفل – نمک – روغن – زرد چوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا ۲ کاسه آب در قابلمه ریخته و روی اجاق بگذارید بلغور و لپه را شسته قبلا لپه را در آب بریزید و یک ساعت بعد بلغور را با پیاز و ادویه و نمک اضافه کنید.

برویشین ترش

مواد لازم:

بلغور ۵۰۰ گرم
زرد آلو ۲۰۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
سرکه یک استکان
پیاز و فلفل – نمک – روغن و زرد چوبه به دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز را با روغن سرخ کرده ۳ کاسه آب را در قابلمه روی پیاز داغ ریخته بلغور – نمک لپه و زرد آلو را اضافه کنید پخته که شد پیش از کشیدن سرکه را هم در آش بریزید.

برویشین

برویشین برویشین
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.