رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۸ آذر ۱۳۹۵

۳۰۰ طرح گردشگری مورد نیاز در عرصه خدمات دهی

لینک این مطلب کپی شد!

قم- ایرنا- مدیرکل زیرساخت ها و مناطق نمونه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: حداقل ۳۰۰ طرح گردشگری به صورت ضروری برای جبران کمبودها در عرصه خدمات دهی به مسافران و توریسم ها نیاز است.

به گزارش ایرنا، جلال تاجیک روز چهارشنبه در نشست انجمن خیران تاسیسات گردشگری قم، افزود: تمرکز ساخت این طرح ها در استان های قم و مشهد به دلیل زائرپذیری است و در این راستا با امور اراضی و راهداری کل کشور توافق هایی انجام شده است.
وی با بیان این که برای ساخت هر مجتمع گردشگری کمتر از سه هزار مترمربع زمین نیاز است، اضافه کرد: ۲۰۷ نقطه ضروری از سوی سازمان راهداری برای احداث این مجتمع ها معرفی شده است و سازمان میراث فرهنگی نیز مکان مناسب برای ساخت ۸۳ طرح در استان های محروم مشخص کرده است.
وی با اشاره به کمبود نمازخانه و سرویس های بهداشتی در محورهای مواصلاتی، گفت: به عنوان مثال در طول مسیر شهر بم به زاهدان که ۳۷۰ کیلومتر است و طی آن چهار ساعت طول می کشد، تنها یک نقطه برای توقف مسافران و گردشگران وجود دارد.
تاجیک گفت: سال ۸۶ مصوب شد که سالانه ۱۰۰ میلیارد ریال برای توسعه تاسیسات و سازه های گردشگری به میراث فرهنگی اختصاص یابد، در حالی که در چند سال اخیر تنها ۱۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.
وی با تاکید بر ضرورت راه اندازی مجمع خیران میراث فرهنگی، گفت: مجمع خیران میراث فرهنگی بستری برای ساخت و توسعه مجتمع های گردشگری است و می تواند ظرفیتی برای اشتغالزایی فراهم کند.
وی افزود: مجمع خیران میراث فرهنگی دوم دی ماه در مشهد تشکیل جلسه می دهد و کارهای قانونی و به رسمیت شناختن آن انجام می شود.
وی با بیان این که تمام تلاش دولت این است که موانع و مشکلات سر راه مجمع خیران را مرتفع شود، اضافه کرد: مجمع خیران میراث فرهنگی ارتباطی به دولت ندارد و دولت تنها زمینه ساز تشکیل و به رسمیت شناختن آن است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگیری قم نیز در این نشست با بیان این که سرویس های بهداشتی و نمازخانه ها از شاخص های گردشگری است، گفت: ۷۵۰ چشمه سرویس بهداشتی در سطح استان قم ساخته شده و بخشی از آن ها به بخش خصوصی برای ارائه خدمات به زائران تحویل داه شده است.
عیسی رضایی افزود: استان قم به لحاظ مجتمع های میان راهی جزو استان های برتر کشور است و بهترین مجتمع های گردشگری در محدوده این استان ساخته شده است.
وی با بیان این که سالانه ۱۵۰ میلیون مسافر و گردشگر از اتوبان قم- تهران تردد می کنند، ادامه داد: اگر مجموعه های بین راهی خوب ساخته، مدیریت و نظارت شود، در جذب مسافر و توریسم تاثیر زیادی دارد.
وی تاکید کرد: استان قم آمادگی دارد نمازخانه و سرویس های بهداشتی دیگری به صورت مدرن و کاملا بهداشتی در سطح استان راه اندازی کند.
رئیس ستاد اقامه نماز قم نیز در این نشست گفت: نقص های زیادی در زمینه ساخت نمازخانه و سرویس های بهداشتی در محدوده استان قم وجود دارد.
محمد خامه یار با بیان اینکه محور قم – گرمسار حتی یک سکوی نماز و سرویس بهداشتی هم ندارد، افزود: سرویس های بهداشتی برخی مجتمع ها نیز دور از شان مسافران است و تعداد این سرویس ها نیز کافی نیست.
وی ادامه داد: برخی مراجعه کنندگان به مجتمع های گردشگری نیز توریست های خارجی هستند که حضور آن ها در این مکان ها ضرورت توجه به بهداشت و امکانات خدماتی و رفاهی را دوچندان می کند.
نشست انجمن تاسیسات خیران گردشگری روز چهارشنبه با حضور مسئولان، جمعی از خیران و مدیران تاسیسات گردشگری در هتل خورشید قم برگزار شد.
/۲۰۸۵/۶۱۳۳/شبس ۱۵۷۴ * خبرنگار: سمیه حیدری **انتشاردهنده: محسن تهوری
82337428-71230205 300 طرح گردشگری مورد نیاز در عرصه خدمات دهی

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *