رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۹ مهر ۱۳۹۹

نکته های سفر برای افراد دیابتی

اشتراک گذاری

اگر دچار دیابت هستید و سفر کردن را دوست دارید اجازه ندهید که این بیماری شما را متوقف کند . بارعایت نکته های سفر برای افراد دیابتی می توانید سفری بی دردسر و لذت بخش داشته باشید .فقط اینکه قبل از سفر خود تحقیقات گسترده ای راجع به مکانی که قصد سفر به آنجا را دارید انجام دهید .امروزه به دلیل پیشرفت ارتباطات و اطلاعات بسیاری از این مطالب را از سایت های مربوطه  می توانید پیدا می کنید. بیماری خود را خوب بشناسید و برای آن برنامه ریزی کنید .

نکته های سفر برای افراد دیابتی

اول از همه با پزشک تان ملاقات داشته باشید

داشتن دیابت، به این معناست که باید قبل از سفر برنامه ریزی کنید حتما قبل از سفر با پزشک خود ملاقاتی داشته باشید.آزمایش بدهید و مطمئن شوید که دیابت شما تحت کنترل است.اگر برای جایی که می روید، احتیاج به ایمن سازی دارید، حداقل یک ماه قبل از حرکت این کار را انجام دهید با این کار اگر تزریقات شما را بیمار کند، برای بهبودی زمان خواهید داشت.

 برای سفر با بیماری دیابت برنامه ریزی کنید

شما باید برای بیماری نیز برنامه داشته باشید( اینکه چه کار کنید، چه زمانی درخواست کمک کنید و چه زمانی در مورد بیماری نگران نباشید) و اگر از پمپ انسولین یا دستگاه کنترل گلوکوز استفاده می کنید، در صورت شکستن این وسایل بدانید باید چه کار کنید.

برنامه داشتن برای زمانیکه دستگاه درست عمل نکند، کار درستی است. قبل از سفربا پزشک خود مشورت کنید تا دستورالعمل های کتبی مانند میزان استفاده داروها را برایتان بنویسد تا شما بتوانید انسولین اضافی را با سرنگ تزریق کنید .با تیم پزشکی درباره ی زفران ( داروی ضد تهوع ) یا دیگر داروهای ضد تهوع صحبت کنید. در زمان مسافرت با داشتن بیماری دیابت، ویروس های شکم می توانند ویران کننده باشند. آماده بودن می تواند مانع رفتن شما به اورژانس در مکانی ناشناخته باشد.

 

بیمه سفر را در نظر بگیرید

شما همچنین باید داشتن بیمه سفر را مد نظر قرار دهید. افراد با بیماری دیابت مانند افراد بدون دیابت بیمار می شوند و اگر همیشه آماده باشید، برای رویارویی با بیشتر موقعیت ها آماده اید.مسافران مبتلا به دیابت می گویند که اگر در مکانی باشند که بررسی شرایط آن ها با هلیکوپتر گران قیمت ضروری باشد، معمولا بیمه سفر خریداری می کنند.یک نقطه شروع خوب این است که با شرکت بیمه سلامت خود تماس بگیرید و سوال کنید که در مقصد چه مواردی تحت پوشش بیمه قرار می گیرد و اگر کاستی هایی وجود دارد اقدام به تکمیل آن ها نمائید.

قبل از بیمه کردن، مطالب پشت قرارداد بیمه به خصوص قسمت مربوط به شرایط از پیش موجود را مطالعه کنید و از تماس مستقیم با شرکت بیمه برای حصول اطمینان از اینکه موارد مربوط به بیماری دیابت نیز تحت پوشش بیمه هستند یا نه، خجالت نکشید. تا زمانی که در دوره ی تحت پوشش بیمه شرایط شما پایدار است یعنی تغییری در درمان یا تشخیص بیماری نباشد، شما به احتمال زیاد تحت پوشش قرار می گیرید.

 برای امنیت فرودگاه آماده باشید

در حقیقت امنیت فرودگاه وقتی مبتلا به دیابت باشید، کمی پیچیده است اما مجددا می گویم برنامه ریزی در این مواقع کمک می کند. اگر وسیله پزشکی به همراه دارید، قوانین کارخانه سازنده را بررسی کنید تا بدانید از چه نوع شرایط امنیتی می توان این وسیله را عبورداد.برخی شرکت ها می گویند دستگاه های اشعه ایکس خوب هستند اما اسکنرهای کل بدن نه، پس این موارد از برندی به برند دیگر متفاوت است.وقتی که این موارد را بدانید ، شناخت بهتری از خود به دست می آورید و به صورت بهتری عمل می کنید . بیشتر مواقع ، اداره امنیت حمل و نقل منتظر شماست.اگر وسیله پزشکی به همراه دارید، احتمالا باید از قسمت بازرسی سریع عبور کنید. اگرکودک مبتلا به دیابت همراه خود دارید، به آنها در مورد احتمال غربالگری اضافی آگاهی دهید.

نکته های سفر برای افراد دیابتی

آوردن انسولین در قسمت امنیت فرودگاه

به منظور آوردن سرنگ و سیستم حمل انسولین به هواپیما، باید آمپول انسولین همراه با برچسب پرینت شده دارویی حرفه ای بر روی آن که دقیقا در مورد دارو توضیح داده است، داشته باشید. جعبه اصلی انسولین را با برچسب بر روی آن، همراه داشته داشته باشید. لنست ها باید پوشش داشته باشند و همراه با سنجشگر گلوکز که اسم شرکت سازنده بر روی آن نوشته شده است ، بر روی یک صفحه آورده شود.بسته گلوکوتان باید در ظرف اصلی همراه با لیبل دارویی بر روی آن نگهداری شود.برچسب ها نباید به هیچ طریقی ، تغییر کنند.

 برای انسولین برنامه ریزی داشته باشید

یک سوال بی جواب این است که آیا باید انسولین را سرد نگه داشت؟ بیشتر انسولین ها قابل نگه داری در دمای اتاق هستند. همچنین به یاد داشته باشید که یخچال های برخی از اتاق های هتل ها گاها انسولین شما را منجمد و غیر قابل استفاده می کنند. آن را در دمای اتاق نگه دارید.در نتیجه برای مقاصد سرد فضای بیرونی نگران منجمد شدن پمپ انسولین نباشید. فقط پمپ و لوله را زیر لباس هایتان و نزدیک پوستتان قرار دهید.

یک نکته ماهرانه: اگر بیرون در هوای سرد هستید و دستگاه اندازه گیری گلوکوز عمل نمی کند، آن را برای ۳۰ ثانیه زیر بازویتان قرار دهید. خواهید دید که به خوبی عمل می کند.

 قند خون را در طول پرواز حفظ کنید

خیلی مهم است که در طول سفر ، به طور صحیح غذا بخورید، شرکت های هواپیمایی غذاهای کم شکر، کم چربی و کم روغن سرو می کنند.۴۸ ساعت قبل از پرواز با شرکت هواپیمایی تماس بگیرید و غذای مورد نظر خود را سفارش دهید. اگر انسولین مصرف می کنید ، صبر کنید و تزریق خود را قبل از خوردن غذا ، درست وقتی که غذا در مقابل شما قرار دارد، انجام دهید.به دلیل اضطراب بالای برخی از مسافران هواپیما، بهتر است خدمه هواپیما و فردی که کنار شما نشسته را از دیابتی بودن و نیازتان به تزریق انسولین قبل از غذا خوردن ، آگاه کنید.

همراه داشتن خوراکی ، از کاهش قند خون در طول مدتی که منتظر سرو غذا هستید، جلوگیری می کند همچنین به یاد داشته باشید که کابین هواپیما، تحت فشار است، این بدین معناست که قبل از استفاده از سرنگ در طول پرواز ، باید سیستم مکنده را بردارید و جا به جا کنید تا فشار متعادل و برابر شود.

قند خون را چک کنید

در طول سفر بیشتر احتیاج دارید که گلوکز خون را چک کنید. ( حداقل هر ۴ یا ۶ ساعت). علاوه برآن، وقتی در سفر هستید ، بیشتر فعالیت می کنید که می تواند منجر به کاهش قند خونتان شود.

نکته های سفر برای افراد دیابتی

وسایل اضافی که باید در سفر همراه داشته باشید

۲ دستگاه سنجش گلوکز خون ( هر کدام را جداگانه بسته بندی کنید)، برای دوهفته وسایل اضافی شامل انسولین، نوارهای تست و لانست، باتری سنجشگر گلوکز، و پمپ انسولین به همراه داشته باشید.همراه داشتن انسولین که سریع عمل می کند نیز، ایده خوبی است تا بتوانید گلوکز بالا را سریع درمان کنید. حتما کفش مناسب بپوشید و هر روز پاهای خود را چک کنید، تا متوجه نشانه های عفونت شوید.

آب کافی به بدن برسانید

در طول سفر، آب رسانی به بدن خیلی مهم است،پس حتما به میزان کافی آب با خود حمل کنید. پرواز هوایی می تواند موجب کاهش آب بدن شود ، بنابراین از نوشیدن قهوه ، چای و یا سایر نوشیدنی های کافئین دار ،اجتناب کنید، زیرا داری خاصیت ادرار آور هستند و موجب کم آبی بدن می شوند. نوشیدنی های شکری مانند سودا و لیموناد را محدود کنید. از نوشیدن آب شیر و یخ در خارج از کشور خودداری کنید.

 از داروهای خود محافظت کنید

برای نگهداری از داروها به خصوص انسولین ، از قبل برنامه ریزی کنید. اگرچه احتیاجی نیست که انسولین در یخچال نگهداری شود، ولی اگر در برابر سرما یا گرمای شدید قرار گیرد ، قدرت خود را از دست می دهد.

موارد لازم برای محافظت از انسولین و قرص ها

انسولین را در داشبورد یا صندوق عقب ماشین نگهداری نکنید و از کوله پشتی خارج کنید، تا بر اثر نور مستقیم خورشید ، داغ نشود.

هرگز انسولین را فریز نکنید، و مطمئن شوید که قرص ها در مکان خشک قرار دارند زیرا رطوبت می تواند به آنها آسیب برساند. اگر به مکان خیلی سرد و یا گرم سفر می کنید ، از قبل برای نگه داری داروها برنامه ریزی کنید. ساک های سفری وجود دارند که از انسولین در دمای مناسب نگه داری می کنند و می توانید آن ها را تهیه کنید.

نکته های سفر برای افراد دیابتی

با دیگران گفت و گو کنید و ارتباط برقرار کنید

اگر با دیگران سفر می کنید، مطمئن شوید که علائم کم شدن قند خون را می دانند و به آن ها روش استفاده از بسته گلوکاگون را یاد دهید تا در شرایط خاص به شما کمک کنند. قرص و یا ژل گلوکز را جایی قرار دهید، تا در شرایطی که قند خونتان کاهش یافت ، سریع قابل دسترسی باشند.

دیابت و رژیم غذایی

همیشه خوراکی به همراه داشته باشید، چه کوهنوردی می کنید و چه از جایی دیدن می کنید ، هرگز فکر نکنید که غذا در دسترس است. در طول سفر قند خونتان را از طریق فکر کردن به چیزی که می خورید و می نوشید، میزان نگه دارید. از غذاهای ناشناخته که می توانند کنترل دیابت را سخت کنند و باعث ناراحتی معده شما شوند ، اجتناب کنید. اگر می توانید در مورد مواد استفاده شده در این غذاها ، سوال کنید.

بسته بندی های غذایی برای خود بردارید

به شما توصیه می کنیم که با خود تنقلات و میان وعده هایی که پر از فیبر و پروتئین هستند را بردارید. تنقلاتی مانند بسته های کره بادام زمینی با آجیل های متنوع، میوه خشک و آجیل و یا پنیر رشته ای را به صورت بسته های جداگانه بسته بندی کنید و با خود بردارید. بسته به مقصد شما، گاهی برخی از این مواد را نیز می توانید در فرودگاه ها و فروشگاه های اطراف خود به راحتی پیدا کنید. در سفر افراد دیابتی باید مراقب غذای خود باشند. هنگام غذا خوردن در سفر به غذای خود کنترل داشته باشید و غذاهایی را انتخاب کنید که حاوی مقادیری پروتئین، کربوهیدرات های غنی از فیبر، چربی سالم و سبزی باشد.

رعایت عادات غذایی منظم

پزشکان توصیه می کنند که حد امکان برای امنیت بیشتر سفر افراد دیابتی برنامه غذایی منظمی را پیش بگیرید. اگر دیابت نوع یک دارید، باید انسولین و غذای خود را طبق برنامه مشخصی بخورید به ویژه اگر در سفرتان تغییرات زمانی دارید. تزریق انسولین را با وعده های غذایی و منظم این کار را انجام دهید. حداقل هر سه تا چهار ساعت غذا خوردن هم می تواند باعث جلوگیری از کاهش قند خون شود.

یک دستبند مخصوص برای نوع بیماری خود به دست کنید

منطقی است فرض کنیم فردی که مبتلا به دیابت است، زمان هایی را در تنهایی به سر می برد. در این صورت برای مواقع اضطراری، مانند شروع سریع هیپوگلیسمیا، یک دستبند هشدار پزشکی می تواند به کمک پزشکان آید و سریعاً مشکل را شناسایی کند. علاوه بر این، پزشکان برای سفر افراد دیابتی توصیه می کنند که هر کسی که مبتلا به دیابت است، باید کارت شناسایی خود را با به هممراه لیست داروها، نام پزشک و شماره پزشک و شرایط پزشکی خود را به همراه داشته باشد.

نکته های سفر برای افراد دیابتی

از پیاده روی بدون با پای برهنه خودداری کنید

این امر مخصوصاً برای بیماران مبتلا به نوروپاتی، وضعیتی است که سبب بی حسی و خواب رفتگی در پاها می شود،. این موضوع در صورت پا گذاشتن بر روی جسمی تیز در ساحل می تواند باعث بریدن پای شما و عفونت شود. حتی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیز گاهی متوجه نمی شوند که نوروپاتی دارند. بهتر است که در سفر افراد دیابتی همیشه در این گونه موارد احتیاط شود و همیشه کفش را به پا داشته باشند. حتی مواقعی که در خانه هستند.

 اجازه ندهید دیابت شما را متوقف کند

افراد مبتلا به دیابت کوه کلیمانجارو را بالا رفته اند، در طول کانال انگلیسی شنا کرده اند، مدال المپیک گرفته اند و با انواع روش ها قهرمانان جهان شده اند.شما هم می توانید هر جایی که دوست دارید بروید و هر نوع هیجان سفری که آرزو دارید را تجربه کنید. با برنامه ریزی خوب، هرگز دیابت شما را از ماجراجویی های طول عمر متوقف نمی کند.

 

 

 

 

 

 

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *