جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

معرفی ۳۰ هتل برای دریافت تسهیلات بانکی

تاریخ بروزرسانی :
۲۱ مرداد ۱۳۹۳

تاریخ خبر: ۱۳۹۳/۰۵/۲۱ – گروه گردشگری: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جمع سفرا و مسوولان دفاتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با تاکید بر اینکه دستگاه دیپلماسی باید به توسعه گردشگری کمک کند، از تشکیل کارگروه مشترک سازمان میراث فرهنگی، وزارت امور خارجه، وزارت کشور و وزارت اطلاعات برای تسریع و صدور ویزا خبر داد و افزود: افزایش زمان ویزای فرودگاهی و افزایش تعداد کشورهای لغو روادید از مباحث مهم این کارگروه است.
به گزارش «دنیای‌اقتصاد» به نقل از مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مسعود سلطانی‌فر با بیان اینکه تکمیل هتل‌های نیمه‌کاره در اولویت اعطای تسهیلات است، یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۴۰ پروژه گردشگری، ازجمله ۳۰ هتل برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده است و ما امیدواریم حداقل ۱۰ هتل چهار و پنج ستاره تا پایان امسال و ۲۰ هتل در دو سال آینده به بهره‌برداری برسد. معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: کمبود هتل یکی دیگر از مشکلات کشور در بخش گردشگری است که سازمان میراث فرهنگی در تفاهم‌نامه‌ای با صندوق توسعه ملی برای احداث هتل و اتمام هتل‌های نیمه‌کاره، تسهیلات ویژه‌ای را در اختیار سرمایه‌گذاران این بخش قرار می‌دهد.
سلطانی‌فر با تاکید بر اینکه برای میزبانی از ۲۰ میلیون گردشگر پیش‌بینی‌شده در سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور به ۳ برابر هتل‌های فعلی نیاز داریم، افزود: فضای مثبت گفتمان که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید فراهم شده است و نتایج سازنده گفت‌وگو با ۱+۵ برای حفظ حقوق هسته‌ای، شرایط مناسبی برای حضور گردشگران و سرمایه‌گذاران در ایران فراهم آورده است.
معاون رئیس‌جمهور در این نشست با ابراز امیدواری نسبت به بحث و تبادل‌نظر در خصوص مسائل گردشگری و حل مشکلات این حوزه گفت: سازمان میراث فرهنگی در هر دو عرصه توسعه اقتصادی و توسعه فرهنگی دارای ظرفیت‌های مناسب و مسوولیت‌های مشخصی است. مسعود سلطانی‌فر با بیان اینکه هیچ‌گونه گزارشی از عدم رعایت ملاحظات فرهنگی اعتقادی و مذهبی کشورمان از سوی گردشگران تورهای خارجی ورودی اعلام نشده است، تاکید کرد: گردشگرانی که به کشور ما سفر می‌کنند با تمام قوانین و ملاحظات ایران آشنا هستند و بیشتر این افراد با هدف بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، زیارتی و مذهبی به کشور ما سفر می‌کنند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: ما در بخش گردشگری دارای ظرفیت‌های قابل توجهی در کشور هستیم، جاذبه‌های تاریخی، طبیعی، فرهنگی و زیارتی کشور شرایط خوبی را برای توسعه گردشگری فراهم آورده است که در صورت ایجاد هماهنگی و رفع محدودیت‌ها، این امکانات و ظرفیت‌ها، درآمدهای بسیاری را نصیب کشور می‌کند. وی ادامه داد: با ایجاد زیرساخت‌ها، تامین اماکن اقامتی و هتل‌ها، ساماندهی حمل و نقل داخلی و خارجی و حل مشکلات مربوط به ویزا، میزبانی از گردشگرانی که برای بازدید از جاذبه‌های کشورمان اشتیاق دارند را در مسیر مناسبی قرار می‌دهد.

گردش مالی گردشگری در دنیا
سلطانی‌فر با بیان اینکه گردش مالی در مجموعه فعالیت‌های مربوط به گردشگری اعم از هتلداری، اماکن تفریحی، تفریحات، سرگرمی و اوقات فراغت در سال ۲۰۱۳ مبلغ ۶۵۰۰ میلیارد دلار بوده است، یادآور شد: هتلداران دنیا در سال گذشته میلادی ۵۰۰ میلیارد دلار درآمد داشته‌اند که یک سوم این مبلغ سهم هتلداران آمریکایی بوده است. وی تصریح کرد: گردشگری سلامت که امروز در کشور ما هم مورد توجه قرار گرفته در سال ۲۰۱۳ بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد دلار درآمد برای کشورها داشته است.
وی افزود: در سال ۱۹۵۰ میلادی، ۲۵ میلیون نفر گردشگر در دنیا جابه‌جا شده است و با رشد ۶ درصدی در سال ۲۰۰۵ میلادی، ۸۰۰ میلیون گردشگر در سراسر جهان به سفر پرداختند، این رقم در سال ۲۰۱۳ به تعداد یک میلیارد و ۱۸۷ میلیون نفر رسید و براساس آمار رسمی (UNWTO) سازمان جهانی جهانگردی از محل جابه‌جایی این تعداد گردشگر، هزار و دویست و ۵۰ میلیارد دلار درآمد نصیب کشورهای مختلف شده است. این تعداد گردشگر در سال ۲۰۲۰ به ۶/۱ میلیارد نفر و در سال ۲۰۳۰ به ۸/۱ میلیارد نفر می‌رسد. معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه وجود ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی، ایران را به یک موزه بزرگ و پرجاذبه برای گردشگران تبدیل کرده است، یادآور شد: بخش عمده‌ای از گردشگران کشورمان را گردشگران فرهنگی، تاریخی، زیارتی و مذهبی تشکیل می‌دهند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین با یادآوری توانمندی‌های کشور در بخش صنایع‌دستی، افزود: ایران یکی از سه قطب تولیدکننده صنایع‌دستی در جهان است که این جایگاه در سال‌های گذشته کمرنگ شده است، با توجه به وجود ۳۵۲ رشته فعال صنایع‌دستی و اشتغال بیش از ۲ میلیون نفر در این بخش، ما برای احیای این جایگاه و رفع مشکلات بازاریابی و فروش صنایع‌دستی برنامه‌هایی جدی در دستور کار داریم.

معرفی توریسم ایران توسط رایزنان فرهنگی
سلطانی‌فر با اشاره به چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور و پیش‌بینی میزبانی از ۲۰ میلیون گردشگر با ۲۵ میلیارد دلار درآمد برای کشور، افزود: از زمان آغاز این چشم‌انداز ۹ سال گذشته و ۱۱ سال باقی مانده است، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز و ورود
۲۰ میلیون گردشگر به کشور، مسیر پر پیچ‌وخمی است اما با آغاز کار دولت تدبیر و امید در همان ماه‌های ابتدایی، شاهد اشتیاق گردشگران برای ورود به ایران بودیم.
سلطانی‌فر با اشاره به اینکه در ماه‌های گذشته اقدامات مختلفی در زمینه توسعه فعالیت‌های سازمان میراث فرهنگی در سه حوزه انجام شده است، تصریح کرد: در حوزه گردشگری، هماهنگ کردن دستگاه‌ها برای توسعه برنامه‌ها و فعالیت‌های گردشگری، با هدف ایجاد تعاملات فرهنگی، ارزآوری و اشتغالزایی در دستور کار قرار گرفته است. رئیس سازمان میراث فرهنگی با تاکید بر اینکه انعقاد تفاهم‌نامه و گسترش همکاری با دستگاه‌ها یکی از برنامه‌های جدی سازمان میراث فرهنگی است، افزود: در همین راستا امضای تفاهم‌نامه‌ای با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای استفاده از ۸۰ رایزن فرهنگی در ۶۰ کشور دنیا در جهت اهداف سازمان میراث فرهنگی، مورد توافق دو طرف قرار گرفته است. وی با اشاره به تامین و تهیه لوح فشرده، کاتالوگ و بروشور از جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی و طبیعی کشورمان به زبان‌های مختلف، افزود: این اقلام طی چند ماه آینده برای سفارتخانه‌ها و رایزنان فرهنگی کشورمان ارسال می‌شود. رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین از ساماندهی زائران ورودی از عراق خبر داد و گفت: در حوزه گردشگری داخلی ساماندهی مکانی و زمانی سفر مورد توجه سازمان میراث فرهنگی است و در همین راستا برنامه‌ریزی و اعطای بسته تشویقی به دو قشر دانشجویان و بازنشستگان برای سفر در ایامی غیر از تعطیلات و ایام اوج سفر، از برنامه‌های ما در این بخش است.
سلطانی‌فر ادامه داد: حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی و معتبر گردشگری از دیگر مواردی است که در این دوره از مدیریت سازمان مورد توجه بیشتر قرار گرفته و شرکت در ۵ نمایشگاه بزرگ گردشگری طی سال جاری هدف‌گذاری شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین از برگزاری سمپوزیوم گردشگری پایدار خبر داد و گفت: میزبانی سمپوزیوم گردشگری پایدار که مجموعه‌ای مرتبط با سازمان ملل متحد است به ایران سپرده شده است، این سمپوزیوم از ۲۲ تا ۲۴ مهرماه با حضور حدود ۳۰ نفر از وزرای گردشگری کشورهای مختلف در تهران برگزار می‌شود.
وی در پایان، از نمایندگان و سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف خواست تا معرفی و تبلیغ جاذبه‌های مختلف کشورمان را در دستور کار خود قرار دهند و ادامه داد: شرایط حضور گردشگران و سرمایه‌گذاران کشورهای مختلف برای استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات کشور، امروز با ایجاد تعامل و فضای مثبت توسط دولت تدبیر و امید فراهم شده است.

3f36b8980561893d2d8b1a1b5b4e5113 معرفی 30 هتل برای دریافت تسهیلات بانکی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *