تاریخ خبر :۱۳۹۳/۰۹/۲۱-به گزارش ایرنا دکتر مصیب امیری روز جمعه در جمع خبرنگاران بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده امسال همزمان با دهه فجر، نمایشگاه سراسری صنایع دستی از ۱۴ لغایت ۱۹ بهمن ماه سال جاری درمحل نمایشگاه های بین المللی شیراز برگزار می شود.
وی افزود: در این نمایشگاه صنعتگران صنایع دستی ۳۱ استان کشور در قالب ۲۳۰ غرفه حضور خواهند داشت که ۱۳۰ صنعتگر از استان فارس و مابقی از سایر استان های کشور هنرهای خود را ارائه می کنند.
امیری اظهارداشت: هدف از برپایی نمایشگا ه های صنایع دستی ایجاد زمینه مناسب جهت معرفی صنایع دستی کشور، فروش تولیدات هنری هنرمندان وصنعتگران و حمایت از صنعتگران وتولید کنندگان صنایع دستی کشور می باشد.
وی اضافه کرد: همزمان با این نمایشگاه، نمایشگاه فرش دست بافت برگزارخواهد شد.
او با بیان اینکه تلاش می کنیم این نمایشگاه به لحاظ محتوایی و کیفی بهتر از سالهای گذشته برگزار شود ادامه داد: اعتبارات ملی برای برگزاری این نمایشگاه اختصاص یافته که در صورت تخصیص بخشی از اعتبارات استانی، این نمایشگاه را با کیفیت مناسب تری برگزار می کنیم.
امیری عنوان کرد: غرفه های تولید زنده، فروش مواد اولیه و ابزار و تجهیزات مختلف صنایع دستی، فروش محصولات فرهنگی مرتبط با حوزه صنایع دستی از جمله کتاب، انجمن های مردمی حوزه صنایع دستی و هنرهای تجسمی و غرفه های بسته بندی صنایع دستی از ویژگی های این نمایشگاه است.
وی با اشاره به سابقه برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی در استان فارس افزود:
برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی در استان فارس همواره یکی از نمایشگاه های معتبر و مهم در دید صنعتگران صنایع دستی کشور است که با استقبال روبرو می شود که امسال بعد از یک وقفه دو ساله، در استان برگزار خواهد شد.







