مواد لازم
آرد گندم (آرد نان سنگک) ۳۵۰ گرم
روغن جامد ۱۹۰ گرم
پودر شکر ۱۶۰ گرم
جوش شیرین ۲/۱ قاشق چایخوری سرخالی
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
محلول زعفران ۲ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار لازم
طرزتهیه
جوش شیرین را با آرد الک نمایید.
روغن را با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس پودر زنجبیل را اضافه و به زدن ادامه دهید حالا مواد خشک الک شده را افزوده و خمیر را بگیرید. ورز دهید و برای یک ساعت استراحت دهید سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. سپس روی آنرا با محلول زعفران پوشش داده کمی کنجد بپاشید. سپس سینی را در فر گرم شده ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه اول از بالا قرار دهید تا روی شیرینی ها کمی طلایی رنگ شود سپس سینی را از فر خارج و پس از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
توضیح: در صورت دلخواه می توانید از کره و روغن جامد تواما” استفاده نمایید و زعفران ساییده شده را هم با گلاب به صورت محلول در آورید.
گزارش تصویری از طرز تهیه نان فسایی :
نظر کاربران :
کاش ارسال جزعی هم میداشت
سلام پودر کلوچه نخود میشه به مواد نان فسایی اضافه کرد
سلام پودر کلوچه نخود میشه به نان فسایی اضافه کرد
شیرینی خوبی است ولی درحدی نیست که کسی عاشقش شود.
این نوع شیرینی خیلی خوشمزه هست و سوغات سرای زرشناس کیفیتش از همه جاها بهتره
حتما پیشنهاد میکنم چند جعبه از این شیرینی رو بگیرید.قیمتشم خوبه
خیلی خوشمزه هست به تازگی در تهران هم نمایندگی زدن و واقعا طعم بی نظیری داره.ما از مدل نارگیلیش هم استفاده کردیم
ممنون از طرز تهیه… یکی از سوغات فسا محسوب میشه..ما شیرازیا همیشه ب عنوان عصرونه استفاده میکنیم
خیلی خوشمزه است.من میمیرم براش. اهل اصفهانم و هر کسی که به سمت شیراز راهی میشه حتما برای من میاره از بس همه از علاقه من خبر داره. میخام طبق این دستور درستش کنم امیدوارم همونی بشه ک باید…
اصفهان هم نمایندگی دارند
عااااااااااشقشم