رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۷ آبان ۱۴۰۱

طرز تهیه ترشی پرورده گردو و بادمجان

اشتراک گذاری

طرز تهیه ترشی پرورده گردو و بادمجان را در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد . این ترشی یکی از ترشی های خوشمزه شمالی است که طعمی بی نظیر دارد . برای آشنایی با طرز تهیه آن با ما همراه باشید .

ترشی پرورده گردو و بادمجان

مواد لازم :

بادنجان: يك كيلوگرم
سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم
هويج : ۲۰۰ گرم
سركه : يك ليتر
زردچوبه:يك قاشق مرباخوری
ادويه ترشی:يك قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: پنج عدد
گردو ريز خرد شده:نصف پيمانه
نمك : به ميزان لازم

طرز تهيه:

برای درست کردن ترشی پرورده گردو و بادمجان ابتدا بادنجان ها را شسته و درسته در طبقه پايين فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد كبابی میكنيم.اگر امکان کبابی کردن آن روی آتش یا منقل را دارید بسیار خوشمزه تر خواهد شد. پس از سرد شدن پوست آن ها را گرفته و ريز خرد میكنيم. هويج را ريز خرد كرده و با سركه به مدت ۱۰ دقيقه می پزيم. فلفل سبز را ريز خرد كرده، سپس تمام موادی که در بالا به آنها اشاره شد را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط و در ظرف شيشه‌ای میريزيم و در آن را محكم بسته و در جای خنك به مدت ۱۰ روز می گذاريم تا آماده شود.

پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه انواع ترشی در شهر های مختلف نیز آشنا شوید.

ترشی پرورده گردو و بادمجان

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *