رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۰ شهریور ۱۳۹۳

خورش آلوچه

لینک این مطلب کپی شد!

خورش آلوچه بومی شهر کرمان است.

مواد اولیه:

گوشت ۴۰۰ گرم
لوبیاچیتی ۱۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
سبزی خشک (جعفری و گشنیز) ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ‌شده نصف پیمانه
آلوچه‌خشک ۱۰۰ گرم
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
روغن نصف پیمانه
ادویه، زردچوبه، فلفل و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز تفت می‌دهیم و لوبیای خیس‌شده را با مقداری آب‌جوش به گوشت اضافه می‌کنیم. نمک و تمام ادویه‌ها را افزوده و می‌گذاریم با حرارت ملایم پخته شود. پس از پخته شدن گوشت و لوبیا، سبزی خشک، آلوچه، آبلیمو و رب را می‌افزاییم، پس از نیم ساعت جوشیدن، خورش آماده است.

-1 خورش آلوچه خورش به

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *