رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۰ اسفند ۱۳۹۹

بندر بحرکان هندیجان

اشتراک گذاری

بندر بحرکان هندیجان یک بندر صیادی است که در مجاورت خلیج فارس و از توابع شهرستان هندیجان و در ۱۳ کیلومتری این شهر واقع شده است. این بندر در حال حاضر با داشتن ۲۵۴ شناور یکی از مهمترین بنادر صیادی استان خوزستان به شمار می‌ آید. بزرگترین اسکله صیادی ایران با طول تقریبی ۱۵۵۰ متر در بندر صیادی بحرکان قرار دارد و می‌ توان گفت یکی از جاذبه ‌های توریستی و تفریحی شهرستان هندیجان نیز به شمار می ‌رود. اسکله بحرکان صید گاه میگو (میگو ببری و سفید) و ماهی است و «شوریده بال زرد» هندیجان بسیارمعروف است. ظرفیت صید و صیادی و آبزی ‌پروری در هندیجان بسیار بالاست اما به اعتقاد مسولان شیلات هندیجان، هنوز از تمام ظرفیت ‌های این شهرستان به خوبی استفاده نشده‌ است. مردم هندیجان اغلب به دلیل نزدیکی بحرکان به هندیجان، این اسکله را برای فعالیت‌ های صیادی انتخاب می ‌کنند و در حال حاضر بسیاری از هندیجانی ‌ها در کنار شغل اصلی خود به این شغل روی می ‌آورند. منطقه بحرکان هندیجان از لحاظ شرایط اقلیمی منطقه‌ ای مناسب برای طرح پرورش ماهی در قفس، که با توجه به موفق بودن اجرای آزمایشی این طرح، در حال حاضر فضا و بستر لازم برای اجرای این از طریق بخش‌ های خصوصی فراهم آمده است.

بندر بحرکان هندیجان

ساحل زیبای بندر بحرکان از هندیجان تا دیلم استان بوشهر گسترده شده، بحرکان به معنای دریایی معدن نامیده می ‌شود که در آن انواع ماهی ‌ها، معدن ‌های صدف، گیاهان دریایی که بقایای آنها بروی ساحل روی‌ هم انباشته ‌شده و هم‌ اکنون چهار جاذبه زیبای گردشگری از بقایای موجودات دریایی بروی ساحل پدیدار گردیده که در طول هزاران سال به ‌مرور زمان پدیدار شده است و هر گردشگری می ‌تواند هرگونه بقایای ماهی، میگو، خرچنگ، درختان دریایی، صدف را به‌ راحتی نظاره‌ گر باشد. در طول ساحل بحرکان بروی صدف ‌ها درختچه ‌هایی بنام گدک سبز گردیده که از آب‌ شور دریا تغذیه می ‌کنند؛ اسکله زیبای بحرکان محل تفریح شهروندان و مسافران نوروزی است. اسکله بندر بحرکان همراه با قایق‌ های صیادی و صیادانی که انواع ماهیان را صید و به ساحل می ‌آورند تا مهمانان نوروزی از آنها خرید کنند، بر زیبایی بحرکان می ‌افزاید.

برخی افراد غیربومی با فشار به متولیان خواستار برداشت ماسه و صدف ‌های بندر بحرکان هندیجان هستند که با مخالفت‌ های مردمی مواجه شده است. بندر بحرکان دارای سواحل ماسه ‌ای با صدف ‌های زیبا است که جاذبه ‌های زیادی به آن منطقه افزوده و اگر این صدف ‌ها و ماسه‌ های آن برداشت شوند، لطمه های جبران ‌ناپذیری در مرحله اول به محیط‌ زیست و در مرحله دوم سبب از بین رفتن منطقه گردشگری بحرکان می‌ گردد. برداشت صدف و ماسه در بندر بحرکان هندیجان هیچ ‌گونه مجوز محیط زیستی ندارد و برای اجرای هرگونه طرحی در این منطقه، باید با اداره محیط‌ زیست هماهنگ کرده و درخواست ارائه شود.

بندر بحرکان هندیجان

بندر بحرکان هندیجان

بندر بحرکان هندیجان

بندر بحرکان هندیجان

بندر بحرکان هندیجان

 

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *