بادمجان شکم پر مازندرانی یکی از خورشت های محلی و فوق العاده محبوب مازندرانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای درست کردم بادمجام شکم پر مازندرانی ” تعداد ۳ نفر “ :
بادمجان ۵ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۳ عدد ” رنده شده “
گردو ۲۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
سبزی ۱ پیمانه ساطوری شده ” چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر “
رب انارنصف پیمانه
نمک
به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان شکم پر مازندرانی :
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و نمک میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آنها برود.
سپس شسته و خشک میکنیم, وسط بادمجان ها را یک چاک میدهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند.
بادمجانها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم, داخل گوجهها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار میگذاریم, گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزیها را خرد میکنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار , زردچوبه نمک و فلفل را به آن میافزاییم و این مواد را کمی تفت میدهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.
مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته, داخل گوجه فرنگی ها را نیز با مواد پر میکنیم و در تابه ای میچینیم, پورههای گوجه فرنگی را در تابه کنار بادمجان ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب میریزیم و در تابه را میگذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.
نوش جان
پیشنهاد میکنیم در صورت امکان مواد لازم تازه باشند تا دستپخت شما عطر و بوی بهتری داشته باشد.
منبع:مجله شمال گردی
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.