جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

آبگوشت بامیه

تاریخ بروزرسانی :
۶ مرداد ۱۳۹۶

آبگوشت بامیه یا آو گوشت بامیه یکی از غذاهای استان ایلام است.

مواد لازم:

گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
بامیه ۴۰۰ گرم
گوجه رنده شده ۳ عدد
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه‌های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه‌ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد.

نکته‌ها:

۱. آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

۲. این غذا با مزه تند آماده می‌شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می‌توانید تنظیم نمایید.

abgusht bamiye آبگوشت بامیه

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    بهترین بامیه ایران رو خوزستان و بخشهای جنوبی استان ایلام داره (دهلران)
    برای همینه که بهترین طعم این خورشت لذید رو در ایلام و جنوب میشه امتحان کرد.
    در ایلام بجای رب گوجه از گوجه محلی تازه و روغن محلی استفاده میکنند.
    بی نظیره مخصوصا با نان ساجی گرم
    دهنم اب افتاد

    ۱۵ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد