بلیط هواپیما سوئیت تبریز

گوجه پونه

۲ مرداد ۱۳۹۳

اين غذا را در زمان‌هاي گذشته چوپانان ايلامی استفاده مي‌كردند

اما با طعم و مزه خوبي كه دارد امروزه اكثر مردم آن را ميل مي‌كنند و مطمئن هستم كه شما هم از درست كردن آن لذت كافي را خواهيد برد.

گوجه پونه

مواد لازم :

گوجه‌فرنگي بزرگ چهار عدد

پياز يك عدد

پونه چهار ساقه

كره دو قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه:

پياز را خلالي خرد كرده و در كره تفت مي‌دهيم تا طلايي شود. گوجه‌فرنگي‌ها را هم خرد كرده و به پياز افزوده و تفت مي‌دهيم تا آب آن كاملا كشيده و سرخ شود.

ادويه ها و پونه خرد شده را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. پس از كمي تفت دادن وقتي عطر پونه بلند شد غذا حاضر است.

بلیط هواپیما ارزان

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    نام دیگر این غذا به زبان محلی در شهر ایلام “تماته اوو” میباشد که به معنی خورشت گوجه گفته میشه و جالبه که شبیه کلمه انگلیسی Tomato به معنی گوجه تلفظ میشه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *