بلیط هواپیما سوئیت تبریز

کویی خورش

زمان مطالعه : < 1 دقیقه
۱ آذر ۱۳۹۳

کویی خورش یک غذای گیلانی است.

مواد لازم:

عدس
خرما
کدو حلوایی
گردو

طرز تهیه:

ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب می‌پزند. عدس را نیزقبلاً آب‌پز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب می‌کوبند تا کاملاً له شود. سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده و تفت می‌دهند و سر آخر نیز خرما را از هسته جدا کرده، به مواد ذکر شده اضافه می‌کنند.

کئویی خورش کویی خورش

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    این غذا واقعا خوشمزه است تو گیلان خورده بودمش

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *