رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱ مهر ۱۳۹۸

کوکو سویا و سیب زمینی

لینک این مطلب کپی شد!

کوکو سویا و سیب زمینی، یک غذای سیر کننده و رژیمی خوشمزه است. کوکو و کتلت به هر شکلی و با هر موادی که طبخ شوند در کنار سبزی خوردن، ترشی و خیارشور و احتمالا گوجه فرنگی از جمله خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای روی کره زمین محسوب می‌شوند. کوکو و کتلت یک تفاوت محسوس با هم دارند. در تهیه کتلت از گوشت و برای درست کردن کوکو معمولا از مواد گیاهی استفاده می‌شود. کوکو سویا و سیب زمینی هم از آن دسته کوکوهای خوشمزه است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند.
سویا یکی از انواع حبوبات است و بومی جنوب شرقی آسیا می‌باشد. دانه سویا بدلیل کاربردهای بسیار آن و خاصیت خوراکی‌اش بسیار معروف می‌باشد. مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا می‌باشد. دانه های سویا حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولیک اسید و ایزوفلاون می‌باشد.سویا حاوی پروتئین، ایزوفلاون و فیبر بوده که همه این مواد برای سلامتی مفیداند. سویا به عنوان جزئی از رژیم غذایی در زنان باردار و شیرده معمولا بدون اشکال می‌باشد. با اینحال از مصرف زیاد سویا در دوران بارداری و شیردهی باید خودداری نمود.
مواد لازم برای ۶ نفر
سویا: ۳ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد درشت
جعفری ساطوری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

-سویا-و-سیب-زمینی کوکو سویا و سیب زمینی

طرز تهیه
برای درست کردن این کوکوی خوشمزه ابتدا باید سویا را خیس کنید. برای این‌که سویا طعم لذیذتری پیدا کنید می‌توانید آن‌ها را در شیر خیس کنید. ۳۰ دقیقه زمان برای خیس خوردن سویاها در شیر یا آب کافی است.
بعد از خیس خوردن سویاها حسابی آب یا شیر آن‌ها بگیرید. سویاها را مشت مشت بردارید و حسابی بچلانید. سیب زمینی خام و پیاز را رنده کنید و آب‌شان را بگیرید. سیرها را هم رنده کنید و به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
برای این‌که مایه کوکو یکدست شود ادویه‌ها، جعفری، آرد سوخاری و تخم مرغ‌ها را به علاوه مخلوط سویا، سیب زمینی، سیر و پیاز در غذاساز یا چرخگوشت بریزید. مایه کوکو باید صاف و یکدست شود. در یک ماهیتابه نچسب روغن را داغ کنید و مایه کوکو را به هر شکلی که دوست دارید سرخ کنید.
نکات مهم
*برای درست کردن کوکو سویا و سیب زمینی به جای آرد سوخاری می‌توانید از آرد نخودچی استفاده کنید.
*در صورت تمایل یک عدد هویج پخته به مایه کوکو اضافه کنید.
*به جای سیر تازه می‌توانید از پودر سیر و نیز پودر انبه (در عطاری‌ها موجود است) برای درست کردن این کوکو استفاده کنید.
*به جای سیب زمینی خام می‌توانید از سیب زمینی پخته استفاده کنید اما سیب زمینی پخته باعث می‌شود کوکو روغن بیشتری به خودش جذب کند.
*برای طعم متفاوت این کوکو در صورت تمایل ½ قاشق چایخوری پودر آویشن به آن اضافه کنید. به جای جعفری هم می‌توانید از کرفس ریز خرد شده استفاده کنید.
*کوکو سویا و سیب زمینی را با نان یا برنج، سبزی خوردن، انواع ترشی یا شور، خیارشور، سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده سرو کنید.
منابع:افق کوروش -بیتوته

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *