جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کوکوی پاغازه

تاریخ بروزرسانی :
۳ مرداد ۱۳۹۳

مواد لازم :

پاغازه : ۵/۰ کیلو گرم

آرد : ۱ الی ۲ قاشق

پیاز : ۱ عدد

تخم مرغ : ۴ الی ۵ عدد

نمک و زردچوبه : به میزان لازم

سیر رنده شده : ۱ حبه

روغن : ۱ قاشق برای سرخ کردن

طرز تهیه :

فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند . پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .
پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

پاغازه 1 کوکوی پاغازه

پاغازه

پاغازه کوکوی پاغازه

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد