رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳ مرداد ۱۳۹۳

نخود پلو با کشمش پلویی

لینک این مطلب کپی شد!

مواد لازم :
برنج آبکش شده سه پیمانه
نخود و کشمش از هر کدام یک پیمانه
رب انار ترش دو قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه :
نخود‌ها را از شب قبل خیس کنید تا نرم شوند و بعد آنها را بپزید. پیازها را نگینی خرد کرده درون تابه ریخته تا کمی سبک شود سپس تکه‌های مرغ یا گوشت را اضافه کرده تا تفت بخورند و بعد نمک و ادویه زده و نصف استکان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتی آب گوشت خشک شد نخود‌ها و کشمش‌ها را اضافه کرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به خورد مواد برود در پایان مواد را لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم کنید.

نکته:
معمولا این غذا را برای سحر درست می‌کنند اما برای عید سعید فطر نیز می‌توان روی میز ناهار قرار داد.

-پلو نخود پلو با کشمش پلویی

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    من این غذا رو دوست ندارم فکر میکنم از نخود استفاده نشه بهتر باشه

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    من این غذا رو دوست نداشتم اگر به جای نخود از عدس و یا لوبیا استفاده کنید خیلی خوشمزه تر میشه.البته هر کسی سلیقه و ذائقه متفاوتی داره

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *