جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کلوچه فومنی

تاریخ بروزرسانی :
۴ شهریور ۱۳۹۶

مواد لازم :

۱ کیلو گرم آرد

۲۲۰ گرم روغن جامد ذوب شده

۲۰۰ میلی لیتر آب ولرم

۲۰۰ میلیلیتر ماست

۱۸۵ گرم شکر

۵ عدد تخم مرغ

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق سوپخوری مخمر

۸/۱ قاشق چایخوری وانیل

۱ قاشق ماست خوری بکینگ پودر

مواد داخل کلوچه :

۳ پیمانه گردو پودر شده

۱ عدد جوز هندی

۱ قاشق چایخوری دارچین

۴۰۰ گرم پودر شکر

طرز پخت کلوچه فومن

ابتدا مخمر و ۱ قاشق غذا خوری شکر و آب را مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به آن استراحت می دهیم سپس در ظرفی روغن و ماست و ۴ عدد از تخم مرغها را همراه وانیل و شکر کاملا مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کرده وسپس بکینگ پودر را همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و کم کم آن را به مواد اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید سپس خمیر را به مدت ۲ ساعت استراحت می دهیم . در ظرف دیگری تمام مواد میانی کلوچه را مخلوط کرده و از خمیر مقداری بر داشته وآن را در دست پهن کرده و از مواد درون آن قرار داده و اطراف خمیر را همانند بقچه می بندیم و آن را با وردنه پهن می کنیم (خیلی نازک) و روی آن را با مهر شکل دار می کنیم و در فر که کف آن ظرف آب – جوش قرار داده ایم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ سانتی گراد قرار می دهیم (لازم به ذکر است روی کلوچه را با برس به زرده تخم مرغ زده شده و دانه های کنجد و یا خرفه آغشته کرده و در فر قرار می دهیم)

فومنی1 کلوچه فومنی

قومنی کلوچه فومنی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    در ورودي شهر و در ابتداي بلوار كلوچه فروشي هايي هستند كه كلوچه را به صورت داغ تهيه مي كنند و بسيار خوش طعم هستند. اما در تهران هم مغازه هاي زيادي اين نوع كلوچه را پخت مي كنند

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    یک کلوچه خوش طعم و خوش عطر در گیلان که داغش لذیذ تره

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد