جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کباب سلطانی

تاریخ بروزرسانی :
۲۷ شهریور ۱۳۹۸

کباب سلطانی یکی از کباب‌های سنتی و مشهور ایرانی است، که مخلوطی از کباب‌های برگ و کوبیده است.
مواد لازم کباب سلطانی :
فیله گوساله یا گوسفند ۱۵۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد کوچک
آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده ۱ قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب سلطانی :
برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، ۲قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب،۲ قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را ۱۲ تا ۲۴ ساعت به گوشت اضافه کنیم.
گوشت سینه مرغ را با زعفران هم می زنیم یعد آب پیاز، ۲ قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگ ذاریم تا مزه دار شود. ۴،۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال می کنیم و داخل مواد قبلی می ریزیم.
آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه می کنیم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه می کنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ می زنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم می پزیم.

کباب سلطانی کباب سلطانی

منابع:بیتوته-ویکیپدیا

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *