رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

چلو مرغ با رب ازگیل

تاریخ بروزرسانی :
۲۰ دی ۱۴۰۲

یکی دیگر از غذاهای خوشمزه شمالی چلو مرغ با رب ازگیل می باشد . طعمی ترش و شیرین دارد و مطمئنا با خوردن آن مزه متفاوتی را از چلو مرغ تجربه خواهید کرد. با ماهمراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

-مرغ-با-رب-ازگیل-800x500 چلو مرغ با رب ازگیل

مواد لازم

برنج : ۴ پیمانه
مغز گردو:۱۰۰ گرم
مرغ کامل:۱ عدد متوسط
عسل:۲ قاشق غذاخوری
هویج:۲ عدد متوسط
رب ازگیل:۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زعفران دم کرده غلیظ:۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
زردچوبه و پودر سیر:به مقدار دلخواه
روغن حیوانی و روغن سرخ کردنی:به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا مرغها را شسته و مزه دار کنید . برای مزه دار کردن تکه‌های مرغ باید آن‌ها را در یک کاسه بریزید. مقداری پودر سیر، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه روی مرغ‌ها بریزید. یک دستکش یکبار مصرف بپوشید و سپس ادویه‌ها را روی تکه‌های مرغ ماساژ دهید. سپس گردوها را در اندازه‌ای که زیر دندان حس شوند، برای تهیه چلو مرغ خرد کنید.
مقداری روغن سرخ کردنی در ماهیتابه بریزید. مرغ‌ها را در ماهیتابه بچینید. سپس شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. هر سمت مرغ را برای مدت ۵ دقیقه سرخ کنید و زمانی که مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را در قابلمه بریزید.
هویج‌ها را با آب فراوان و یک برس زبر بشویید. سپس پوست آن‌ها را با پوست‌کن جدا کنید. با کمک یک چاقوی تیز هویج‌ها را برش دهید و سپس به صورت خلالی خرد کنید.
در این مرحله باید هویج‌های خلالی خرد شده را به تکه‌های مرغ اضافه کنید. سپس رب ازگیل و گردوی خرد شده را نیز به همراه عسل و ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید مرغ‌ها برای مدت ۲ ساعت بپزند.
در فاصله پخت مرغ، برنج را دم کنید. برای تهیه برنج باید یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری روغن حیوانی و ۱ قاشق چای‌خوری نمک به آب اضافه کنید. صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. سپس برنجی را که از قبل برای ۲ ساعت خیسانده‌اید، به آب اضافه کنید.
حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج در آب بجوشد. سپس یک دانه برنج را بردارید و فشار دهید. اگر برنج قد کشیده، لایه بیرونی آن نرم شده و داخل آن هنوز کمی سفت است، یعنی برنج آماده آبکش کردن است. برای آبکش کردن برنج باید شعله گاز را خاموش کنید و سپس برنج را در آبکش بریزید و آن را با کمی آب سرد بشویید.
بعد از این که برنج آبکش شد، مقداری روغن سرخ کردنی کف قابلمه بریزید. برای انواع ته دیگ می‌توانید از نان یا برنج همراه با زعفران دم کرده استفاده کنید. برنج را روی ته دیگ بریزید. کمی زعفران دم کرده و روغن حیوانی روی برنج بریزید و خوب پخش کنید. در ادامه برنج را روی شعله ملایم قرار دهید و صبر کنید تا برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت برنج چلو دم بکشد.

بعد از این که برنج و مرغ با رب ازگیل آماده شدند، غذا را در ظرف مناسب بریزید. طعم مرغ ازگیلی با برنج زعفرانی فوق‌العاده خوشمزه است. می‌توانید این غذا را در کنار چاشنی‌های شمالی مثل زیتون پرورده، سیر ترشی یا انواع سالاد سرو کنید.

-مرغ-با-رب-ازگیل1 چلو مرغ با رب ازگیل

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه چلو مرغ با رب ازگیل

در طرز تهیه چلو مرغ با رب ازگیل باید از پودر سیر را سیر رنده شده استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه‌تر شود.
هر چند چلو مرغ با رب ازگیل طعم متفاوتی دارد، اما اگر به رب ازگیل دسترسی ندارید، می‌توانید از مقداری رب آلوچه برای تهیه این غذا استفاده کنید.
برخی افراد در طرز تهیه خورش چلو مرغ با رب ازگیل از مقداری پیاز خرد یا رنده شده نیز استفاده می‌کنند.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *