بلیط هواپیما تور خارجی

پلو خورش به

2018-10-21

از غذاهای پر طرفدار و مجلسی قوم بختیاری پلو خورش به می باشد که طبع معتدل به گرم دارد و خواص فراوانی دارد . این غذا منبع فیبرو سبوس مناسب برای پوکی استخوان ,خونساز است و دارای انواع ویتامین ها می باشد .

مواد لازم برای پلو خورش به :

۵۰۰ گرم گوشت خورشتی
۲ عدد پیاز متوسط
آب به مقدار لازم
۳ عدد به متوسط
روغن مایع به مقدار لازم
۱۵۰ گرم آلو بخارا
۳ قاشق سوپ خوری شکر
۲ قاشق سوپخوری آب لیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران حل شده در آب جوش به مقدار لازمخورش به آلو

طرز تهیه :

جهت تهیه خورش به و آلو، گوشت را به قطعه های کوچک خرد کنید و با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت دهید. آب را اضافه و حرارت اجاق را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت و نیم گوشت و پیاز سرخ شده تقریبا پخته شود.
آلو ها را شسته و در آب به مدت یک ساعت خیس کنید. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن ها را بگیرید، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن مایع سرخ کردنی کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل خیس کرده اید به گوشت و پیاز پخته شده اضافه کنید. شکر، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را با زعفران آب شده به خورش به اضافه کنید و بگذارید خورش به و آلو آهسته بجوشد و جا بیفتد.
در صورت تمایل ۲/۳ پیمانه لپه معادل ۱۰۰ گرم را با پیاز و گوشت سرخ شده تفت دهید و بگذارید تا بپزد.
خورش به و آلو آماده است آن را در ظرف خورش بکشید و با برنج که پخته و دم کرده اید سرو نمائید، مقدار شکر را به میل خود می توانید کم یا زیاد کنید.
مصرف خورش به و آلو برای روزه داران بسیار مناسب و مفید است.

پلو خورش به

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر
  • رها مسعودی چهارشنبه 5 دى 1397 - ساعت 21:59:39

    من خودم دوسش ندارم ولی مامانم عاشقشه… ما دیگه شکر داخلش نمیریزیم چون خود به طعم شیرینی داره

    پاسخ دادن
  • نظر بدید، جایزه ببرید!

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)