بلیط هواپیما

پلو خورش به

تاریخ انتشار : ۲۹ مهر, ۱۳۹۷

از غذاهای پر طرفدار و مجلسی قوم بختیاری پلو خورش به می باشد که طبع معتدل به گرم دارد و خواص فراوانی دارد . این غذا منبع فیبرو سبوس مناسب برای پوکی استخوان ,خونساز است و دارای انواع ویتامین ها می باشد .

مواد لازم برای پلو خورش به :

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

۵۰۰ گرم گوشت خورشتی
۲ عدد پیاز متوسط
آب به مقدار لازم
۳ عدد به متوسط
روغن مایع به مقدار لازم
۱۵۰ گرم آلو بخارا
۳ قاشق سوپ خوری شکر
۲ قاشق سوپخوری آب لیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران حل شده در آب جوش به مقدار لازمخورش به آلو

طرز تهیه :

جهت تهیه خورش به و آلو، گوشت را به قطعه های کوچک خرد کنید و با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت دهید. آب را اضافه و حرارت اجاق را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت و نیم گوشت و پیاز سرخ شده تقریبا پخته شود.
آلو ها را شسته و در آب به مدت یک ساعت خیس کنید. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن ها را بگیرید، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن مایع سرخ کردنی کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل خیس کرده اید به گوشت و پیاز پخته شده اضافه کنید. شکر، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را با زعفران آب شده به خورش به اضافه کنید و بگذارید خورش به و آلو آهسته بجوشد و جا بیفتد.
در صورت تمایل ۲/۳ پیمانه لپه معادل ۱۰۰ گرم را با پیاز و گوشت سرخ شده تفت دهید و بگذارید تا بپزد.
خورش به و آلو آماده است آن را در ظرف خورش بکشید و با برنج که پخته و دم کرده اید سرو نمائید، مقدار شکر را به میل خود می توانید کم یا زیاد کنید.
مصرف خورش به و آلو برای روزه داران بسیار مناسب و مفید است.

پلو خورش به

PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    اگه یه خغذای پرگوشت مد نظرتونه پلوخورش به خیلی خیلی خوشمزه س کلی هم آلو بخارا داره این غذای محشر

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۷:۳۸:۱۸ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    خورش به عالیه.من خیلی دوست دارم.عاشق خورشتهای شیرینم

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۵۷:۰۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    این غذا شیرین هست و یکی از غذاهای مورد علاقه من هست

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۹:۴۳:۱۳ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    یه سری امتحان کردیم که هیچکدوممون دوست نداشتیم،بنظرم غذا باید ترش باشه تا شیرین

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۱:۲۹:۱۹ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    از غذاهای پر طرفدار و مجلسی قوم بختیاری پلو خورش به می باشد که طبع معتدل به گرم دارد و خواص فراوانی دارد

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۶:۳۶:۴۹ پاسخ دادن
  • رها مسعودی

    من خودم دوسش ندارم ولی مامانم عاشقشه… ما دیگه شکر داخلش نمیریزیم چون خود به طعم شیرینی داره

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۱:۵۹:۳۹ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *