بلیط هواپیما

هواری چکو میگ

تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد, ۱۳۹۷

هواری چکو میگ یا لارو خشک‌شده میگو از غذاهای محلی قشم است. این نوع میگو را در فصل تخم‌ریزی در جنگل حرا صید می‌کنند. بعد از این که آن‌ها را در آب دریا جوشانده و خشک کردند، به بازار می‌آورند. برای تهیه‌ی این غذا میگوی خشک را خیسانده و پوست آن را می‌گیرند. بعد از تفت دادن پیاز، میگو را به آن اضافه می‌کنند. بعد از اینکه میگوها کاملا سرخ شد، زردچوبه و سپس مقداری آب می‌افزایند. عدس آب‌پز به همراه ۲ استکان آب داغ به غذا اضافه می‌شود. بعد از جوش آمدن آب، برنج از قبل خیس‌شده را به غذا اضافه می‌کنند تا اب آن بخار شده و برنج دم بکشد.

هواری چکو میگ

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:
PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    هر غذایی که میگو داره خیلی دوس دارم مخصوصا اگر با عدس آب پز باشه تست کنین حتما

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۷:۲۸:۴۰ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    هواری غذای بندرعباسی هستش که با ماهی و میگو پخت میشه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۷:۰۷:۳۳ پاسخ دادن
  • حسن حسن زاده

    میگو خودش به تنهایی هم خوشمزه است حال به خاطر دیگر مواد غذایی عالی تر میشه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۰:۵۵:۳۳ پاسخ دادن
  • محمد

    میگ یعنی میگو..خیلی خوشمزه اس

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۳:۰۶:۲۸ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *