مواد لازم: آب ـ آرد ـ روغن ـ تخممرغ ـ شکر
روش تهیه: با مخلوط نمودن آب و آرد، خمیر نان را به صورت رقیق تهیه و سپس زرده و سفیده چند عدد تخم مرغ و شکر را به آن اضافه مینمایند، مخلوط را آنقرد به هم میزنند تا آماده شود. ماهی تابه را روی شعله گاز می گذارند و کمی روغن در آن می ریزند. روغن که داغ شد با قاشق یا ملاقه یا پیاله یا استکان کمی از مخلوط آماده شده را در ماهی تابه می ریزند این مخلوط به علت رقیق بودن در روغن پهن می شود، با قاشق آن را در روغن می گردانند تا سرخ و برشته شود. همین طور ادامه می دهند تا مخلوط تمام شود. نانهای تهیه شده معمولاً به صورت گرد است و حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم وزن دارد. اگر در خانواده بچه های کوچک باشد چند تا از نان ها را به شکل مربع، مستطیل، مثلث و حتی قایق و… درست می نمایند.این نان با عسل، مربا، شیره شکر و دوشاب در صبحانه مصرف می شود، در شهر قشم بیشتر رواج دارد و در بقیه نقاط جزیره به خصوص درگهان و هلر هم از این نوع نان در منازل پخته میشود.
نان چم چمو یکی از نان ها ی معرو ف قشم است که قدمت بسیار زیادی دارد و از غذا ها ی سنتی قشم نیز به شمار می رود .
نظر کاربران :
جاتون خالی قشم رفته بودیم این نون تخم مرغی گرفتیم خیلی خوشمزه س هیچوقت طعمشو یادم نمیره