بلیط هواپیما

میگو پلو بوشهری

تاریخ انتشار : ۷ دی, ۱۳۹۲ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲ مرداد ۱۳۹۳

میگو پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی بوشهری‌هاست.

میگو پلو بوشهری

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

مواد لازم:

برنج

پیازسرخ شده

میگو تازه پاک شده

گشنیز باکمی شنبلیله و جعفری

فلفل سیاه یاقرمز

نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

برنج را پخته و صاف میکنیم و کنار می‌گذاریم٠

* پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم و زردچوبه را داخل پیاز سرخ شده می‌زنیم.

* میگو را پس از پاک کردن و شستن در مقداری نمک و زردچوبه کمی سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

* سبزی‌جات را شسته و خرد می‌کنیم در روغن قدری سرخ می‌کنیم

* تمام مواد را مخلوط کرده و با فلفل سیاه و یا قرمز خوب بهم می‌زنیم٠

* برنج را در قابلمه ریخته و لابه لای آن از مواد سرخ و مخلوط شده می‌ریزیم و مقداری آ ب و روغن روی آن داده و دم می‌گذاریم٠

توضیحات:

نکته: شنبلیله باید نصف بقیه سبزی‌جات باشد. این غذا در تمامی استان بوشهر مصرف می‌شود.

PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    راز مزه فوق العاده این غذا رو خیلی ها نمیدونن و یا به شما نمیگن. چرا این غذا رو شما حتی با میگوی بندر گناوه هم که درست میکنید این طعم رو نداره؟ چون شما از میگوی درستی استفاده نمیکنید! باید میگوهای ریز رو برای این غذا انتخاب کنید. اونها طعم خاصی دارن و جالبه که ارزان تر هستن امتحان کنید تا لذتش رو ببرید.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۸:۴۰:۵۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    این غذا رو خوزستانی ها هم درست می کنند واقعا عالیه فقط پودر تخم گشنیز هم اضافه می کنن

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۳:۰۵:۴۰ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    من این غذا رو تو برازجان خوردم البته نه از رستوران بلکه خانگی،اونقدر خوشمزه بود که هیچ وقت یادم نمیره

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۱:۰۱:۲۵ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *