گندم دلانده (گندم یا جو پرک شده) را در دیگ برشته می کنیم تا رنگ آن قهوه ای شود. بعد گندم های برشته را مانند برنج در آب می خیسانیم.پیاز های خرد شده را کمی تفت می دهیم و بعد به آن زردچوبه اضافه می کنیم. پوست و استخوان ماهی را که از قبل در آب نمک و زرد چوبه جوشانده ایم جدا کرده و با پیاز سرخ می کنیم و آبی که ماهی را در آن جوشانده ایم به ماهی و پیاز سرخ شده اضافه می کنیم هنگامی که آب جوش آمد گندم های خیس شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد. هنگامی که در حال دم کشیدن است میتوانید مقداری تخم گشنیز را روی گندم ها بپاشید.
موفلک از غذا های پرطرفدار قشم است و بسیار خوش طعم است.
نظر کاربران :
این چیزی که من خوردم با جو پرک درست شده بود ولی با گندم نخوردم در کل خوشمزه بود