بلیط هواپیما سوئیت تبریز

موفلک قشم

۱۷ آبان ۱۳۹۶

گندم دلانده (گندم يا جو پرک شده) را در ديگ برشته مى‌ کنيم تا رنگ آن قهوه‌ اى شود. بعد گندم‌ هاى برشته را مانند برنج در آب مى‌ خيسانيم.پياز هاى خرد شده را کمى تفت مى‌ دهيم و بعد به آن زردچوبه اضافه مى‌ کنيم. پوست و استخوان ماهى را که از قبل در آب نمک و زرد چوبه جوشانده‌ ايم جدا کرده و با پياز سرخ مى‌ کنيم و آبى که ماهى را در آن جوشانده‌ ايم به ماهى و پياز سرخ شده اضافه مى‌ کنيم هنگامى که آب جوش آمد گندم‌ هاى خيس شده را به آن اضافه مى‌ کنيم و صبر مى‌ کنيم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد. هنگامى که در حال دم کشيدن است مى‌توانيد مقدارى تخم گشنيز را روى گندم‌ ها بپاشيد.

موفلک از غذا های پرطرفدار قشم است و بسیار خوش طعم است.

موفلک قشم

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    این چیزی که من خوردم با جو پرک درست شده بود ولی با گندم نخوردم در کل خوشمزه بود

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *