رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲ آبان ۱۳۹۳

مجی خورش

لینک این مطلب کپی شد!

مجی خورش یا خورش مجی یا خورش عدس شمالی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.

طرز تهیه: مواد لازم برای چهار نفر:

عدس ۲۵۰ گرم سیب­زمینی دو عدد
مغز گردو یک پیمانه
تخم­مرغ دو عدد
پیاز متوسط چهار عدد
رُب اَنار سه قاشق سوپخوری
آب پنج پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم دارچین به میزان لازم

طرزتهیه: عدس را هم­راه سیب­زمینی، یک عدد پیاز خردشده و سه پیمانه آب بپزید. بعد از پخت، پوره کرده باقیمانده پیازها را سرخ نموده، در انتها زردچوبه به آن بیفزایید و سپس به مواد پوره­شده اضافه کنید. مغز گردو، رُب اَنار، نمک، فلفل سیاه، دارچین و دو پیمانه آب را به مواد پوره­شده اضافه نمایید. روی حرارتِ ملایم قرار دهید تا خورش غلیظ شود. در اواخر پخت، تخم­مرغ­ها را در آن بشکنید. وقتی سفت شد تخم­مرغ را می­توانید روی خورش پخته شده قرار دهید.

ImageLoader.ashx_ مجی خورش

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    فکر کنم این غذا رو بشه زود آماده کرد غذاهای شمالی خوشمزه هستن

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • حسام

    ضمن سلام دوست دارم در مورد غذاهاي محلي ايران درجاي جاي كشور عزيزمان ايران بيشتر بدونم ضمن خواهش از شماها دست اندر كاران اين سايت اگه براتون مقدور است با اين ايميل دستورات وطريقه اشپزي غذاهاي موردنظر برايم ايميل بفرماييد

    ۱۶ آبان, ۱۳۹۳ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *