بلیط هواپیما جاهای دیدنی اصفهان در بهار

ماهی برشته قشم

تاریخ انتشار : ۴ دی, ۱۳۹۲ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۴ شهریور ۱۳۹۶

زنان جزیره قشم از ماهى، میگو. خرچنگ، گوشت، خرما، آرد، شکر، روغن و حبوبات انواع غذاهاى خوشمزه و اشتهاآور درست مى‌کنند.

براى برشته کردن ماهى‌هاى کوچک مانند ساردین، گاریز یا بیاح شکم آنها را خالى نمى‌کنند. اما شکم ماهى‌هاى بزرگ مانند سنگسر، سرخو، هور، زرده و همه ماهیان بزرگ هنگام شستن خالى مى‌شود و مخلوطى از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهى فلفل سبز در شکم ماهى جا داده مى‌شود و روى ورقه فلزى که روى آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته مى‌شود.

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

قابل توجه اینکه ماهى‌ها را حداقل یک ساعت جلوتر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود.

ورقه فلزى باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهى به ورقه فلزى مى‌چسبد و کنده مى‌شود.

بعد از پختن ماهى‌ها باید آنها را در ظرفى درب‌دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار ماهى‌هاى داغ، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتى کنده شود.

ماهى را هنگام مصرف با خرما و یا رطب فراوان میل مى‌نمایند.

ماهی برشته قشم

PDFPrint

سوئیت تبریز جاهای دیدنی تبریز در بهار
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    قشمی ها با ادویه های مخصوص و خوش یویی که دارن خوشمزگی ماهی رو چند برابر میکنن،این ماهی خیلی خوشمزه هست

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    غذاي بسيار لذيذي است حتما نوش جان كنيد
    در قشم قليه ماهي هم طرفداران زيادي دارد و زنان بومي تبحر خاصي در طبخ اين نوع خورش دارند

    ۱۹ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *