رزرو هتل ایران بوم گردی

ماهی برشته قشم

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۴ شهریور ۱۳۹۶

زنان جزیره قشم از ماهی، میگو. خرچنگ، گوشت، خرما، آرد، شکر، روغن و حبوبات انواع غذاهای خوشمزه و اشتهاآور درست می‌کنند.

برای برشته کردن ماهی‌های کوچک مانند ساردین، گاریز یا بیاح شکم آنها را خالی نمی‌کنند. اما شکم ماهی‌های بزرگ مانند سنگسر، سرخو، هور، زرده و همه ماهیان بزرگ هنگام شستن خالی می‌شود و مخلوطی از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهی فلفل سبز در شکم ماهی جا داده می‌شود و روی ورقه فلزی که روی آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته می‌شود.

قابل توجه اینکه ماهی‌ها را حداقل یک ساعت جلوتر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود.

ورقه فلزی باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهی به ورقه فلزی می‌چسبد و کنده می‌شود.

بعد از پختن ماهی‌ها باید آنها را در ظرفی درب‌دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار ماهی‌های داغ، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتی کنده شود.

ماهی را هنگام مصرف با خرما و یا رطب فراوان میل می‌نمایند.

ماهی کباب ماهی برشته قشم

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

هتل های وان ترکیه تراول ماگ
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    قشمی ها با ادویه های مخصوص و خوش یویی که دارن خوشمزگی ماهی رو چند برابر میکنن،این ماهی خیلی خوشمزه هست

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    غذاي بسيار لذيذي است حتما نوش جان كنيد
    در قشم قليه ماهي هم طرفداران زيادي دارد و زنان بومي تبحر خاصي در طبخ اين نوع خورش دارند

    ۱۹ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    جاباما سایت ویلا و اقامتگاه آنلاین