بلیط هواپیما تور خارجی

ماهی برشته قشم

تاریخ انتشار : ۴ دی, ۱۳۹۲ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۴ شهریور ۱۳۹۶

زنان جزیره قشم از ماهى، میگو. خرچنگ، گوشت، خرما، آرد، شکر، روغن و حبوبات انواع غذاهاى خوشمزه و اشتهاآور درست مى‌کنند.

براى برشته کردن ماهى‌هاى کوچک مانند ساردین، گاریز یا بیاح شکم آنها را خالى نمى‌کنند. اما شکم ماهى‌هاى بزرگ مانند سنگسر، سرخو، هور، زرده و همه ماهیان بزرگ هنگام شستن خالى مى‌شود و مخلوطى از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهى فلفل سبز در شکم ماهى جا داده مى‌شود و روى ورقه فلزى که روى آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته مى‌شود.

قابل توجه اینکه ماهى‌ها را حداقل یک ساعت جلوتر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود.

پربازدیدترین ها:

ورقه فلزى باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهى به ورقه فلزى مى‌چسبد و کنده مى‌شود.

بعد از پختن ماهى‌ها باید آنها را در ظرفى درب‌دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار ماهى‌هاى داغ، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتى کنده شود.

ماهى را هنگام مصرف با خرما و یا رطب فراوان میل مى‌نمایند.

ماهی برشته قشم

PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    قشمی ها با ادویه های مخصوص و خوش یویی که دارن خوشمزگی ماهی رو چند برابر میکنن،این ماهی خیلی خوشمزه هست

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۲:۵۱:۱۰ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    غذای بسیار لذیذی است حتما نوش جان کنید
    در قشم قلیه ماهی هم طرفداران زیادی دارد و زنان بومی تبحر خاصی در طبخ این نوع خورش دارند

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۵:۴۰:۰۲ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *