بلیط هواپیما سوئیت تبریز

ماهى برشته (کباب ذغالى ) قشم

۱۷ آبان ۱۳۹۶

براى برشته کردن ماهى‌ هاى کوچک مانند ساردين، گاريز يا بياح شکم آنها را خالى نمى‌ کنند. اما شکم ماهى‌ هاى بزرگ مانند سنگسر، سرخو، هور، زرده را هنگام شستن خالى مى‌ کنند و مخلوطى از گشنيز، شويد، پياز خرده شده، فلفل و ادويه و گاهى فلفل سبز در شکم ماهى جا داده مى‌شود و روى ورقه فلزى که روى آتش گاز يا ذغال آماده شده است گذاشته مى‌شود.

قابل توجه اينکه ماهى‌ ها را حداقل يک ساعت جلو تر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگيرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود. ورقه فلزى بايد کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهى به ورقه فلزى مى‌ چسبد و کنده مى‌ شود.بعد از پختن ماهى‌ ها بايد آنها را در ظرفى درب‌ دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشيد تا در اثر بخار، روغن در زير پوست آنها بپيچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتى کنده شود.ماهى را هنگام مصرف با خرما و يا رطب فراوان ميل مى‌نمايند.

ماهی برشته از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای سنتی قشم است که زنان قشم آن را بسیار لذیذ طبخ می کنند.

ماهى برشته (کباب ذغالى ) قشم

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    ماهی برشته اونم لب ساحل قشم خیلی میچسبه یه طعم خاص و بخصوصی داره

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    این نوع ماهی اسمش ماهی سرخو هست که برای کباب کردن خیلی مناسب و خوشمزه هست

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمد

    بی نظیره..مخصوصا کباب ماهی گاریز..

    ۲۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    بسيار خوشمزه است ماهي كبابي تازه
    جنوبي ها ي عزيز به موادي كه با سبزي و تمبر هندي درست مي كنند و داخل شكم ماهي را پر مي كنند “حَشو” مي گويند

    ۱۹ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *