بلیط هواپیما تور خارجی

ماهى برشته (کباب ذغالى ) قشم

تاریخ انتشار : ۱۸ آبان, ۱۳۹۶ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۱۷ آبان ۱۳۹۶

براى برشته کردن ماهى‌ هاى کوچک مانند ساردین، گاریز یا بیاح شکم آنها را خالى نمى‌ کنند. اما شکم ماهى‌ هاى بزرگ مانند سنگسر، سرخو، هور، زرده را هنگام شستن خالى مى‌ کنند و مخلوطى از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهى فلفل سبز در شکم ماهى جا داده مى‌شود و روى ورقه فلزى که روى آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته مى‌شود.

قابل توجه اینکه ماهى‌ ها را حداقل یک ساعت جلو تر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود. ورقه فلزى باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهى به ورقه فلزى مى‌ چسبد و کنده مى‌ شود.بعد از پختن ماهى‌ ها باید آنها را در ظرفى درب‌ دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتى کنده شود.ماهى را هنگام مصرف با خرما و یا رطب فراوان میل مى‌نمایند.

ماهی برشته از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای سنتی قشم است که زنان قشم آن را بسیار لذیذ طبخ می کنند.

پربازدیدترین ها:

ماهى برشته (کباب ذغالى ) قشم

PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    این نوع ماهی اسمش ماهی سرخو هست که برای کباب کردن خیلی مناسب و خوشمزه هست

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۲:۴۹:۴۷ پاسخ دادن
  • محمد

    بی نظیره..مخصوصا کباب ماهی گاریز..

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۳:۲۵:۱۹ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    بسیار خوشمزه است ماهی کبابی تازه
    جنوبی ها ی عزیز به موادی که با سبزی و تمبر هندی درست می کنند و داخل شکم ماهی را پر می کنند “حَشو” می گویند

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۳۰:۳۴ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *