بلیط هواپیما سوئیت تبریز

طرز تهیه شیرینی لطیفه خانگی

زمان مطالعه : 2 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۱۹ آذر ۱۳۹۹

امروز می خواهیم طرز تهیه شیرینی لطیفه خانگی را به شما آموزش دهیم . شیرینی لطیفه که یک شیرینی نرم و لطیف و درست کردنش هم خیلی ساده و راحت است . شاید در اکثر قنادی های ایران این شیرینی را دیده باشید . با ماهمراه باشید تا این شیرینی خوشمزه را درست کنیم .

شیرینی لطیفه خونگی

مواد لازم

آرد ۳/۴ لیوان
پودر قند ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم
پودر قند و پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه

ابتدا فر رو در دمای ۱۹۰درجه سانتیگراد روشن می کنیم و سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم . زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید . سفیده را با همزن بزنید تا کمی حجم بگیرد بعد نصف شکر را اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا حجیم و حالت کشدار شود و وقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزد . سفیده ها را در ظرفی ریخته و در یخچال قرار دهید . زرده و نصف پودر قند را با وانیل داخل ظرف دیگری بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . زرده و سفیده را با لیسک آرام در یک جهت به صورت دورانی با هم مخلوط کنید .
آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کرده اید به آن اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و مواد را در قیف با ماسوره ساده بریزید .از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین حدود ۳ سانتی متر به صورت دایره بریزید . برای راحتی کار پشت کاغذ روغنی را با خودکار دایره بکشید و کاغذ را برگردانید و در سینی فر بگذارید و با قیف دایره ها را پر کنید و در فری که با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید .
این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند . سپس از فر خارج کرده در این مدت در فر را باز نکنید اما حواستان باشد که در زمان مناسب از فر خارج کنید . بعد از زمان ۵ دقیقه لطیفه ها را از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود. شیرینی را به پشت برگردانید ، از خامه فرم گرفته که داخل قیف ریخته اید روی آن بریزید و یک لطیفه دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید . روی آنرا با کمی پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

instagram
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *